Διέρρευσε απεικόνιση της νέας ναυαρχίδας της HTC [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Που πήγαν όλα τα πλήκτρα;
03 Απριλίου 2017 07:14
Διέρρευσε απεικόνιση της νέας ναυαρχίδας της HTC [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η HTC μπήκε στο 2017 με τα U Ultra και U Play, αναμένεται όμως ακόμα μία τουλάχιστον ναυαρχίδα για την εταιρία μέσα στο έτος. Σύμφωνα με νέα διαρροή, η νέα ναυαρχίδα θα ονομάζεται HTC U και θα περιλαμβάνει μια οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1440x2560, θα διαθέτει Snapdragon 835, 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, 12MP οπίσθια κάμερα και 16MP selfie κάμερα.

Στην απεικόνιση, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δε διαθέτει κανένα πλήκτρο. Ούτε home button, ούτε power button ούτε καν πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης. Βρήκε κάποιο τρόπο η HTC να εξαλείψει τα κουμπιά από τα κινητά ή τα renders δεν είναι αξιόπιστα; Θα μάθουμε σύντομα.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Νέες αποκλειστικές πληροφορίες από το Android Headlines κάνουν λόγο για ένα πλαίσιο του τηλεφώνου που αντιδράει στην πίεση. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία ονομάζεται Edge Sense και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τη συσκευή, απλά πιέζοντάς την όταν την κρατάτε στο χέρι σας. Ακόμα κι αν η συσκευή είναι κλειστή, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή όπως η κάμερα ή το Google Assistant με διαφορετικά επίπεδα πίεσης στο πλαίσιο.

Tags: