Τιμές, χρώματα και ημερομηνία κυκλοφορίας των Galaxy S8 και S8+

Ακριβότερο από το Galaxy S7
09 Μαρτίου 2017 08:01
Τιμές, χρώματα και ημερομηνία κυκλοφορίας των Galaxy S8 και S8+

Το γνωρίζουμε από την αρχή των διαρροών του Galaxy S8 πως οι φετινές ναυαρχίδες της Samsung δεν πρόκειται να είναι φτηνές. Τώρα έρχεται μια εκτίμηση του πόσο περίπου θα κοστίζουν, από τον leaker Roland Quandt. Ο Quandt ισχυρίζεται πως οι τιμές που αποκάλυψε έρχονται απευθείας από μια ευρωπαϊκή αλυσίδα λιανικής και τοποθετεί το Galaxy S8 στα €799 και το Galaxy S8+ στα €899. Να θυμίσουμε πως τα Galaxy S7 και S7 Edge είχαν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τιμή που ξεκινούσε σε μερικές χώρες από τα €699 και €799 αντίστοιχα.

Επιπλέον αποκαλύπτονται και τα χρώματα στα οποία θα διατεθούν οι συσκευές και αυτά είναι τα Black, Silver και Violet, με το τελευταίο να αποτελεί κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Samsung, η οποία φαίνεται να στοχεύει και το γυναικείο κοινό αποφεύγοντας όμως μια Pink απόχρωση.

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ αναμένονται να παρουσιαστούν από τη Samsung στις 29 Μαρτίου, όπως επίσημα έχει δηλώσει η εταιρία. Ωστόσο φήμες που έκαναν λόγο για διάθεση των συσκευών στις 21 Απριλίου, φαίνεται πως υποχωρούν μπροστά στις νέες φήμες που έρχονται από το VentureBeat και μεταφέρουν αυτή την ημερομηνία στις 29 Απριλίου, ένα μήνα ακριβώς μετά την παρουσίαση της συσκευής.