Η πιο γρήγορη gaming οθόνη της AOC

Με ρυθμό ανανέωσης 240Hz
04 Μαρτίου 2017 07:10
Η πιο γρήγορη gaming οθόνη της AOC

Η πιο γρήγορη AOC gaming οθόνη της σειράς AGON είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά. Η AOC AGON AG251FZ με ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης 1ms και λειτουργία Adaptive-Sync εξασφαλίζει ομαλό gaming. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2017 – Διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών είναι η πιο γρήγορη AOC gaming οθόνη. Η AOC AGON AG251FZ ξεχωρίζει για το ρυθμό ανανέωσης των 240 Hz, το χρόνο απόκρισης 1 ms και το Adaptive-Sync που εξασφαλίζουν ένα απόλυτα ομαλό παιχνίδι χωρίς θαμπάδα στην κίνηση, σκίσιμο ή τρεμόπαιγμα στην οθόνη. Επιπλέον άνεση στους ανταγωνιστικούς gamers προσφέρουν τα premium χαρακτηριστικά της οθόνης, όπως η εργονομική βάση AOC Ergo Dial Base και το πληκτρολόγιο AOC QuickSwitch.

Ομαλότητα στο μέγιστο

Με Full HD TN panel 25 ιντσών (16:9 format, 1920 x 1080 pixels), η AOC AGON AG251FZ δεν είναι απλώς μια ελκυστική επιλογή για τους λάτρεις των esports που αναζητούν μεγαλύτερη οθόνη από το συνηθισμένο μέγεθος των 24″, αλλά τους προσφέρει και επιπλέον απίστευτα γρήγορη απόδοση οθόνης. Ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz και ο χρόνος απόκριση 1 ms, επιτρέπουν τη διεξαγωγή ενός εξαιρετικά ομαλού παιχνιδιού, ενώ προσφέρουν τέλεια απόδοση γραφικών χωρίς θαμπάδα στην κίνηση κάθε στιγμή, ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών. Επιπλέον, το Adaptive-Sync συγχρονίζει την οθόνη με συμβατές κάρτες γραφικών προκειμένου να εξαλειφθεί το σκίσιμο ή το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Οι gamers που αναζητούν μέγιστη αποκριτικότητα, θα επωφεληθούν επίσης από τη λειτουργία AOC Low Input Lag, η οποία παρακάμπτει το μεγαλύτερο μέρος της εσωτερικής επεξεργασίας βίντεο της οθόνης. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες μπορούν να δουν τις κινήσεις τους να αντανακλώνται άμεσα στην οθόνη, ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα ανταγωνιστικά παιχνίδια δράσης.

Premium χαρακτηριστικά για τους επαγγελματίες των esports

Όπως όλες οι οθόνες της σειράς AGON, έτσι και η AG251FZ διαθέτει μια επιλογή από premium χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση, την ευεξία και την απόδοση των επαγγελματιών gamers. Αυτά περιλαμβάνουν μια αναδιπλούμενη βάση στήριξης ακουστικών, την AOC Ergo Dial Base με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης, της περιστροφής και του ύψους (περιλαμβάνεται κλίμακα ύψους) και μια λαβή μεταφοράς. Ακόμη, η τεχνολογία AOC Flicker Free μειώνει το τρεμόπαιγμα για την πρόληψη της καταπόνησης των ματιών κατά τη διάρκεια πολύωρων παιχνιδιών. Προκειμένου να προσαρμοστεί η εικόνα της οθόνης σε συγκεκριμένα παιχνίδια, η AG251FZ προσφέρει ποικιλία ρυθμίσεων gaming (π.χ. για FPS, αγωνιστικούς και RTS τίτλους) καθώς και την επιλογή AOC Shadow Control που φωτίζει εξαιρετικά σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζεται το υπόλοιπο μέρος της οθόνης. Το πληκτρολόγιο AOC QuickSwitch controller που συνοδεύει την οθόνη, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή όλων των ρυθμίσεων.

Η AOC AGON AG251FZ είναι τώρα διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €499."

Προδιαγραφές AG251FZ

Μοντέλο

AG251FZ

Οθόνη

25″ TN at 240 Hz

Ανάλυση

1920 x 1080

Τεχνολογία Sync

Adaptive-Sync
(συμβατή με FreeSync)

Είσοδοι σήματος

1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2

4 x USB 3.0
Ήχος out/in

Μικρόφωνο in/out

Ειδικά χαρακτηριστικά

Εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους

Ηχεία

1 ms GtG χρόνος απόκρισης

Ενδεικτιμή τιμή λιανικής πώλησης

499  €