Vizio: Νέα σειρά 4K τηλεοράσεων από $210

Γνωρίστε την SmartCast E σειρά
02 Μαρτίου 2017 07:27
Vizio: Νέα σειρά 4K τηλεοράσεων από $210

Μπορεί η Vizio να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως είναι αρκετά δημοφιλής αφού προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Τώρα η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα της σειρά 4K τηλεοράσεων, την 2017 VIZIO SmartCast E-Series.

Με ανεπτυγμένες τεχνολογίες στην ποιότητα της εικόνας, όπως High Dynamic Range με HDR10 υποστήριξη περιεχομένου για τα μοντέλα των 55 ιντσών και άνω, η E σειρά είναι μια από τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά, entry-level επιλογές των καταναλωτών. Αντί για τις οθόνες με LED backlight στις άκρες τους, η VIZIO χρησιμοποιεί μια πλήρη διάταξη LED backlight και έως 16 ενεργές LED ζώνες που προσαρμόζονται δυναμικά στο περιεχόμενο της εικόνας, παράγοντας σκοτεινά, μελανά επίπεδα μαύρου πολύ πιο πλούσια από αυτό που μπορούν να προσφέρουν οι οθόνες με LED backlight στις άκρες τους.

Η σειρά E της Vizio ξεκινά με 4K μοντέλα στις 32 ίντσες με τιμή $210, ενώ το HDR γίνεται διαθέσιμο στα μοντέλα των 55 ιντσών και άνω, ξεκινώντας από τα $550. Το κορυφαίο μοντέλο της Vizio στις 80 ίντσες με 4K HDR κοστίζει $3.400.

Tags: