Που είναι οι AMD Ryzen 5 και Ryzen 3;

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τους πολύ αναμενόμενους επεξεργαστές
24 Φεβρουαρίου 2017 07:35
Που είναι οι AMD Ryzen 5 και Ryzen 3;

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των τελικών και επίσημων πληροφοριών σχετικά με τους νέους Ryzen 7 επεξεργαστές της AMD, οι συζητήσεις στο διαδίκτυο πληθαίνουν σχετικά με τα μοντέλα των Ryzen 5 και Ryzen 3 σειρών. Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τα μελλοντικά σχέδια της AMD για τις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες. Σύμφωνα με νέες διαφάνειες που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται να προέρχονται από την επίσημη παρουσίαση της εταιρίας που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, οι Ryzen 5 και Ryzen 3 θα φτάσουν στην αγορά κατά το δεύτερο τρίμηνο και κατά το δεύτερο μισό του έτους αντίστοιχα.

Επίσης, σύμφωνα με το Ocaholic, το οποίο φαίνεται να έχει στην κατοχή του κάποιο μοντέλο που ανήκει στις παραπάνω σειρές, υποστηρίζει ότι το κόστος των Ryzen 5 θα κυμαίνεται από τα $259 έως $175, ενώ οι Ryzen 3 CPUs θα κοστολογούνται ανάμεσα στα $149 και $129.

Παράλληλα, άλλη αναφορά που προέρχεται από το DigiTimes, υποστηρίζει ότι η AMD ετοιμαζόταν αρκετό καιρό για τον ερχομό των Ryzen και έτσι έχει ήδη αποθηκευμένο μεγάλο αριθμό επεξεργαστών προς πώληση, ωστόσο αυτή τη φορά η εταιρεία φαίνεται να παίρνει σοβαρά υπόψιν της το marketing. Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δήλωση της ίδιας της AMD, στην αγορά αναμένεται να φτάσουν ογδόντα νέα μοντέλα μητρικών που θα βασίζονται στην AM4 πλατφόρμα και θα εμπλουτίσουν τις επιλογές που κυκλοφορούν τώρα.

Tags: