Φήμη: Στις 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της GeForce GTX 1080 Ti

Έχει ξεκινήσει ήδη η παραγωγή της κάρτας;
20 Φεβρουαρίου 2017 09:58
Φήμη: Στις 28 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της GeForce GTX 1080 Ti

Σύμφωνα με το σουηδικό site NordicHardware, διάφοροι κατασκευαστές καρτών γραφικών έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν τα μοντέλα τους για την επόμενη κάρτα γραφικών της Nvidia, την GeForce GTX 1080 Ti. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει πως η GTX 1080 Ti θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον επόμενο μήνα, στο διάστημα μεταξύ 20 και 23 Μαρτίου.

Παράλληλα, το φιλανδικό μέσο IO-Tech ισχυρίζεται πως η κάρτα θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 28 Φεβρουαρίου και έπειτα θα ακολουθήσουν οι custom υλοποιήσεις. Το ενδιαφέρον είναι πως η Nvidia έχει προγραμματίσει επίσημα ένα μυστηριώδης event για εκείνη ακριβώς την ημέρα. Για την ώρα όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αν η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά.

Τέλος, η retail έκδοση του Halo Wars 2 αναφέρει την GTX 1080 Ti στο πίσω μέρος του κουτιού, στα πλαίσια των προτεινόμενων απαιτήσεων.

Για την ώρα τίποτα δεν είναι επίσημο και όλες οι παραπάνω πληροφορίες παραμένουν φήμες, αλλά το πιο πιθανό είναι πως η Nvidia κάτι ετοιμάζει, γιατί ως συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.