Η διάρκεια της μπαταρίας στο iPhone 8 θα είναι εντυπωσιακή

Διάρκεια Plus μοντέλου στο σώμα του κανονικού
18 Φεβρουαρίου 2017 07:30
Η διάρκεια της μπαταρίας στο iPhone 8 θα είναι εντυπωσιακή

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ισχυρίζεται πως η μπαταρία του iPhone 8 θα βελτιωθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα το επόμενης γενιάς iPhone της Apple θα έχει το ίδιο περίπου μέγεθος με το τωρινό iPhone 7 των 4.7 ιντσών, αλλά η μπαταρία του θα διαρκεί όσο το iPhone 7 Plus τουλάχιστον, αν όχι περισσότερο. Ο Kuo αποκαλύπτει πως η Apple θα προχωρήσει σε νέο σχεδιασμό στοίβας για τη μητρική, η οποία σε συνδυασμό με την OLED οθόνη που είναι λιγότερο ενεργοβόρα από τις LCD, θα απογειώσει την ενεργειακή απόδοση του τηλεφώνου.

Καθώς η τεχνολογία στα υλικά μπαταριών δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλα άλματα τα επόμενα 3 με 5 χρόνια, ο χώρος μπορεί να συρρικνωθεί μόνο με στοίβα SLP, η οποία θα δώσει χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία και αυξημένο χρόνο χρήσης. Με τη στοίβα SLP αναμένουμε το OLED iPhone να έχει παρόμοιες διαστάσεις με το 4.7” TFT-LCD iPhone και πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά χωρητικότητα μπαταρίας (εξοπλισμένο με περίπου 2.700mAh σε σχήμα L και δύο κελιά μπαταρίας) όμοια με ένα 5.5” TFT-LCD iPhone.

Να σημειώσουμε πως το iPhone 7 Plus προσφέρει 13 ώρες LTE browsing, 15 ώρες Wi-Fi browsing και 60 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής.