Φήμη: Νέοι Kaby Lake CPUs θα κάνουν την εμφάνισή τους

Η Intel ετοιμάζει τους i7-7740K και i5-7640K
08 Φεβρουαρίου 2017 11:26
Φήμη: Νέοι Kaby Lake CPUs θα κάνουν την εμφάνισή τους

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες σχετικά με τα σχέδια της Intel για την πορεία των επεξεργαστών της δεν έχουν τελειωμό. Όπως προκύπτει από νέα διαρροή, η γνωστή εταιρία σκοπεύει να ρίξει στην αγορά μερικούς νέους Kaby Lake CPUs, οι οποίοι θα φέρουν είτε υψηλότερο χρονισμό είτε θα ενσωματώνουν την Hyper-threading τεχνολογία. Στην παρακάτω εικόνα θα δείτε τις δύο νέες προσθήκες στην τρέχουσα γενιά επεξεργαστών της Αμερικάνικης εταιρίας.

Ο i7-7740K φαίνεται να τρέχει 200MHz γρηγορότερα στο βασικό ρολόι του πυρήνα και 100ΜΗz γρηγορότερα κατά την Turbo Boost λειτουργία, σε σύγκριση με τα ρολόγια του i7-7700K. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο έρχεται με τον i5-7640K, ο οποίος πέρα από τα γρηγορότερα ρολόγια του πυρήνα σε σύγκριση με τον i5-7600K, ενδεχομένως ενσωματώνει και την Hyper-threading τεχνολογία, την οποία συναντάμε για πρώτη φορά στην i5 σειρά της εταιρίας. Επίσης, αυξημένο εμφανίζεται και το TDP στα 100 Watt που φέρουν τα δύο μοντέλα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Intel προσπαθεί να μεταβεί γρηγορότερα στους επόμενης γενιάς "Coffee Lake" επεξεργαστές της, όπου θα λανσάρει και μοντέλα 6 πυρήνων.

Tags: