Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Συνεχίζουν να αυξάνονται οι τιμές των μνημών RAM

Μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2017  

Φώτης Μελικίδης
Φώτης Μελικίδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Συνεχίζουν να αυξάνονται οι τιμές των μνημών RAM

Ήδη τον τελευταίο καιρό οι τιμές των μνημών RAM έχουν ανοδική πορεία και όπως φαίνεται η τάση αυτή δε θα αλλάξει για αρκετό καιρό. Με δήλωση του στο DigiTimes, ο πρόεδρος της Nanya Technology, Pei-Ing Lee, έκανε γνωστό πως οι τιμές των DRAM θα παραμείνουν σε αυξητική πορεία κατά το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο του 2017 και δεν αναμένεται να σταθεροποιηθούν πριν το τρίτο τρίμηνο του ίδιου έτους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η αδυναμία των κατασκευαστών DRAM να προσφέρουν αρκετές προμήθειες για να καλυφθούν οι ανάγκες της αγοράς.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Lee, κατά ένα ποσοστό η τιμή των DRAΜ θα εξαρτηθεί και από τα μελλοντικά σχέδια των μεγάλων κατασκευαστριών εταιριών του χώρου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Nanya, επενδύει σε νέα διαδικασία κατασκευής chips στα 20nm, η οποία θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται από το δεύτερο εξάμηνο του 2017.  

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Tags