Ξεκινάει να σκάβει σε ένα μήνα ο Elon Musk

Τελικά μιλούσε σοβαρά για τα τούνελ
26 Ιανουαρίου 2017 09:49
Ξεκινάει να σκάβει σε ένα μήνα ο Elon Musk

Πριν ένα μήνα ο Elon Musk μπέρδεψε του δημοσιογράφους οι οποίοι δεν ήξεραν αν μιλάει σοβαρά ή όχι, με ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως θα έσκαβε τούνελ για να αποφύγει την κίνηση. Ανέφερε μάλιστα πως η εταιρία που θα δημιουργούσε θα ονομαζόταν “Boring Company”.

Χτες λοιπόν ανακοίνωσε πως κάνει “συναρπαστική πρόοδο” με τα σχέδιά του για τούνελ και όταν ρωτήθηκε αν σοβαρολογεί, απάντησε απλά “ναι”. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Musk θα σκάψει ένα τούνελ για να μεταφέρεται γρήγορα και εύκολα από το γραφείο του στην SpaceX στο αεροδρόμιο LAX. Το The Verge επικοινώνησε μαζί του μέσω DMs και ο Musk φέρεται να πιστεύει πως η κίνηση είναι “καταστρεπτική για την ψυχή” και πως “χωρίς τούνελ θα είμασταν όλοι σε μια κόλαση κίνησης για πάντα”.

Πραγματικά πιστεύω πως τα τούνελ είναι το κλειδί για να λύσουμε το κυκλοφοριακό στις πόλεις. Τα αυτόνομα αυτοκίνητα μάλιστα θα επιδεινώσουν το πρόβλημα αφού θα κάνουν τις μεταφορές πιο προσιτές.

Λεπτομέρειες για το project  ή για το αν η Boring Company είναι αληθινή δεν έχουν αποκαλυφθεί, αναμένονται όμως μέσα στο Φεβρουάριο.