Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Leak με τα νέα Android Wear ρολόγια της LG

Αναμένονται το Φεβρουάριο

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Leak με τα νέα Android Wear ρολόγια της LG

Δύο από τα πρώτα smartwatches που θα κυκλοφορήσουν με Android Wear 2.0 αποκαλύπτει ο leaker Evan Blass. Και τα δύο αναμένονται από την LG και θα είναι τα LG Watch Sport και Watch Style. Τα περιμένουμε στις 9 Φεβρουαρίου μαζί με την παρουσίαση του Android Wear 2.0.

Το Watch Style θα έχει οθόνη 1.2 ιντσών, 360x360 ανάλυσης, 512MB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 240mAh και συνδεσιμότητα μόνο με Bluetooth και WiFi. Το Watch Sport από την άλλη θα διαθέτει οθόνη 1.38 ιντσών με ανάλυση 480x480, με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, GPS, αισθητήρα καρδιακών παλμών και Android Pay. Η RAM θα είναι στα 768MB και η μπαταρία στα 430mAh.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.