Ο προβληματικός ήχος του Google Pixel είναι τελικά θέμα hardware

Το software update απλά μειώνει την ένταση
18 Ιανουαρίου 2017 07:28
Ο προβληματικός ήχος του Google Pixel είναι τελικά θέμα hardware

Εδώ και καιρό χρήστες του Google Pixel κάνουν παράπονα για ενοχλητικούς θορύβους από το ηχείο της συσκευής. Η Google ενημερώθηκε για το θέμα και είπε πως θα το ερευνούσε. Στο χώρο των custom ROMs εμφανίστηκε μία που υποσχόταν πως θα έλυνε το πρόβλημα, κάνοντας αρκετούς να καθησυχαστούν καθώς φαινόταν πως ήταν θέμα software και ανάμεναν ένα fix από την Google.

Τώρα, σύμφωνα με αντιπρόσωπο υποστήριξης το πρόβλημα του “σπασμένου” ήχου σε υψηλή ένταση σε “ένα μικρό αριθμό συσκευών” φαίνεται πως είναι θέμα hardware, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε δε διορθώνεται με κάποιο update. Απλά αυτό που έκανε το προηγούμενο fix ήταν να περιορίσει τη μέγιστη ένταση των ηχείων και έτσι το πρόβλημα δεν εμφανιζόταν.

Η Google δε θα προσφέρει κάποιου είδους αποζημίωση για τις προβληματικές συσκευές, προσφέρει όμως φυσικά τη δυνατότητα να την αντικαταστήσετε με νέα αν ισχύει ακόμα η εγγύηση. Έχει διαπιστωθεί όμως πως μερικές συσκευές αντικατάστασης έχουν το ίδιο πρόβλημα και η Google δεν αποκαλύπτει προς το παρόν ποιες παρτίδες έχουν επηρεαστεί.

Tags: