Το LG G6 δεν θα πιάσει φωτιά

Δραστικά μέτρα από την κορεάτικη εταιρία
16 Ιανουαρίου 2017 17:05
Το LG G6 δεν θα πιάσει φωτιά

Δραστικά μέτρα φαίνεται πως θα πάρει η LG στη κατασκευή του LG G6 μετά από όλα όσα συνέβησαν με το Samsung Galaxy Note 7.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Lee Seok-jong, υπεύθυνο των mobile επικοινωνιών της LG, στην ιστοσελίδα Korea Herald, η εταιρία πρόκειται να ενσωματώσει μια νέα τεχνολογία στο LG G6 για την απαγωγή θερμότητας χρησιμοποιώντας heatpipes φτιαγμένα από χαλκό, ένα υλικό που είναι γνωστό για την αποτελεσματική και γρήγορη απαγωγή θερμότητας. Επιπροσθέτως, τα κομμάτια στο εσωτερικό του LG G6 θα τοποθετηθούν σε ασφαλή απόσταση μεταξύ τους η οποία δεν θα επιτρέπει την συσσώρευση υψηλής θερμοκρασίας σε ένα μεμονωμένο σημείο. Όλα αυτά γίνονται έτσι ώστε να μην πιάσει ποτέ φωτιά το LG G6, μια κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί κάτοχοι smartphone της Samsung αλλά και της Apple.

Συνεχίζοντας, η εταιρία ισχυρίζεται πως αυτή τη στιγμή το LG G6 περνάει από πολύ πιο αυστηρά δοκιμαστικά τεστ σε όλους τους τομείς και ειδικά στο τομέα της θερμοκρασίας, με τα τεστ να ξεπερνούν κατά 15% την θερμοκρασία που έχει τεθεί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ως διεθνή στάνταρ για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Πώς σας ακούγονται όλα αυτά; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σχετικά με το LG G6 στο Unboxholics.com.

Tags: