Η Xiaomi Mi TV 4 είναι πιο λεπτή και από το iPhone

Η νέα modular Android TV της εταιρίας
06 Ιανουαρίου 2017 08:21
Η Xiaomi Mi TV 4 είναι πιο λεπτή και από το iPhone

Η μεγάλη αποκάλυψη της Xiaomi στην CES 2017, δεν ήταν κάποιο smartphone ή tablet, αλλά μια εξαιρετικά λεπτή modular τηλεόραση. Η Mi TV 4 έχει 4K ανάλυση, διαθέτει frameless σχεδιασμό, ενώ στα λεπτότερά της σημεία το πάχος της φτάνει τα 4.9mm. Στο λογισμικό μαζί με το Android TV βρίσκουμε το PatchWall software το οποίο χρησιμοποιεί εκμάθηση μηχανής για προσωποποιημένες προτάσεις στους χρήστες.

Η modular λογική της επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να αλλάξει τα εσωτερικά χαρακτηριστικά της με HDR ή Dolby Atmos υποστήριξη, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσει ολόκληρη την τηλεόρασή του. Η μητρική, ο επεξεργαστής όλες οι θύρες αλλά και τα ηχεία είναι τοποθετημένα στην μπάρα που έρχεται μαζί με την τηλεόραση και συνδέεται με αυτή με ένα μόνο καλώδιο.

Η Xiaomi θα διαθέσει και ένα ανεξάρτητο home theater σύστημα που θα υποστηρίζει Dolby Atmos surround. Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως η Xiaomi Mi TV 4 των 65 ιντσών θα διατεθεί μέσα στη χρονιά στην Κίνα με τιμή κάτω των $2.000, ενώ χωρίς το home theater σύστημα η τιμή θα πέσει κάτω από τα $1.500. Φθηνότερες εκδόσεις θα υπάρχουν στις 55 και 49 ίντσες.

Tags: