Γνωρίστε τα νέα gaming ποντίκια της Roccat

Εξοπλισμένα με τον νέο αισθητήρα ''Owl Eye''
05 Ιανουαρίου 2017 14:44
Γνωρίστε τα νέα gaming ποντίκια της Roccat

Η Roccat εμπλουτίζει την οικογένεια των gaming ποντικιών της με τα νέα Leadr, Kone EMP και Kone Pure 2017. Η γερμανική εταιρία εξόπλισε τα νέα της περιφερειακά με τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα ''Owl-Eye'', όπως τον αποκαλεί η ίδια. Σύμφωνα με την Roccat, ο νέος αισθητήρας μπορεί να μεταφέρει τις κινήσεις του ποντικιού στην οθόνη με μεγάλη ακρίβεια, ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει πολύ καλή αίσθηση της κίνησης στον χρήστη. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις προδιαγραφές του νέου ''Owl Eye'' αισθητήρα, ο οποίος έχει 12,000 DPI, 50G acceleration και 250 IPS motion detection.

Περνώντας στις υπόλοιπες προδιαγραφές των νέων ποντικιών, το Leadr προσφέρει ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση με μηδενική καθυστέρηση, ενώ έρχεται εξοπλισμένο και με ειδική βάση φόρτισης. Επίσης, στο Leadr υπάρχουν 14 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, καθώς και RGB LED φωτισμός.  

Το ενσύρματο Kone EMP είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ επάνω του υπάρχει και RGB LED φωτισμός. Επίσης, η Roccat εξόπλισε το Kone EMP με την τεχνολογία Easy-Swift, ενώ όσον αφορά το μέγεθος του είναι κατάλληλο για gamers με μεγαλύτερή παλάμη.

Το Kone Pure 2017, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για χρήστες με μικρότερα χέρια, χωρίς ωστόσο να θυσιάζονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Τέλος, τα Leadr και Kone Pure 2017 θα γίνουν διαθέσιμα στα μέσα Απριλίου, ενώ το Kone EMP θα φτάσει νωρίτερα στις 15 Ιανουαρίου.

Tags: