Χριστουγεννιάτικες προτάσεις οθονών από την AOC

Για gaming, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία
16 Δεκεμβρίου 2016 07:01
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις οθονών από την AOC

Η AOC έχει να σας προτείνει 4 οθόνες για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Η AGON σειρά θέλει να καλύψει τις απαιτήσεις σας στο gaming, ενώ υπάρχουν προτάσεις και για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2016. Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τη λίστα των δώρων, η AOC προτείνει τέσσερις εξαιρετικές ιδέες για την ανανέωση του γραφείου που θα φέρει περισσότερη παραγωγικότητα το 2017 αλλά και για την αναβάθμιση των gaming sessions. Η 27″ (68,58 εκ.) AG271QG και η κυρτή 35″ (88,9 εκ.) AG352QCX, μοντέλα της αναγνωρισμένης premium gaming σειράς AGON, είναι εξοπλισμένες για να προσφέρουν την απόλυτη απόδοση. Για τους οικιακούς χρήστες ιδανικές οθόνες για εργασία και ψυχαγωγία είναι η κομψή 27″ (68,58 εκ.) Q2781PQ και η 35″ (81,29 εκ.) U3277PWQU με μεγάλη επιφάνεια που αναδεικνύει κάθε χώρο.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για gamers: η AG271QG και η AG352QCX

Η 27″ (68,58 εκ.) AG271QG και η 35″(88,9 εκ.) AG352QCX είναι δύο από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της premium gaming σειράς οθονών AGON, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μεγάλη κοινότητα των επαγγελματιών και hardcore gamers. Η AG271QG είναι ένα από τα NVIDIA G-SYNC™ μοντέλα της σειράς, με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 165 Hz χάρη στον οποίο αποφεύγονται συνηθισμένα προβλήματα όπως θαμπάδα στην κίνηση, σκίσιμο και τρεμόπαιγμα της οθόνης. Για μια ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία gaming, η οθόνη προσφέρει τεχνολογία IPS panel (AHVA). Όπως οι περισσότερες οθόνες AGON, είναι επιπλέον εξοπλισμένη με τη ρυθμιζόμενη εργονομική βάση AOC Ergo Dial Base. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να «σημειώνουν» το ύψος επιλογής τους και έτσι να προσαρμόζουν γρήγορα την οθόνη στη ρύθμιση που τους βολεύει.

Η οθόνη AG352QCX είναι η πρώτη κυρτή οθόνη της σειράς AGON και εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά μικρή ακτίνα καμπύλης των 2000 χιλ. σε    ultra-wide format. Με ρυθμό ανανέωσης στα 200 Hz και την τεχνολογία Adaptive-Sync μειώνεται η θαμπάδα και το σκίσιμο στην κίνηση. Για ακόμη πιο ενισχυμένη εμπειρία gaming, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τη λειτουργία AOC Low Input Lag Mode, η οποία ελαττώνει την καθυστέρηση εισόδου, παρακάμπτοντας το μεγαλύτερο μέρος επεξεργασίας βίντεο της οθόνης, αλλά και τη λειτουργία AOC Shadow Control  η οποία προσφέρει εξαιρετική αναλογία φωτός-σκιάς στην οθόνη. Ο μοναδικός σχεδιασμός της οθόνης AG352QCX δίνει τη δυνατότητα στους gamers να την προσαρμόσουν στις δικές τους προτιμήσεις, καθώς επιτρέπει την προσαρμογή των LED φώτων σε διαφορετικά χρώματα και επίπεδα φωτεινότητας στο πίσω μέρος της οθόνης και χαμηλά στο πλαίσιο.

Και τα δύο μοντέλα AOC AG271QG και AOC AG35QCX είναι εξοπλισμένα με ευρύ φάσμα εργονομικών λειτουργιών και τεχνολογίας Flicker-Free που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν πολύωρα gaming sessions χωρίς να κουράζουν τα μάτια και τη στάση του σώματος.

Στυλ που μαγνητίζει: η AOC Q2781PQ

Η AOC Q2781PQ είναι η ιδανική οθόνη σπιτιού ή γραφείου για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με ένα κομψό και μοντέρνο χώρο εργασίας. Η 27″ (68,58 εκ.) οθόνη διαθέτει “σχεδόν χωρίς πλαίσιο” σχεδιασμό με μόλις 5,7 χιλ.  μαύρου χρώματος πλαίσιο στην πάνω, δεξιά και αριστερά πλευρά και με 6,25 χιλ. στο κάτω άκρο. Διαθέτει ένα μοντέρνο AH-IPS panel, το οποίο προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης 178° και 100% sRGB χρωματική κάλυψη. Χάρη στην QHD ανάλυση που διαθέτει (2560 x 1440 pixels), η οθόνη αποτελεί κατάλληλη επιλογή για χρήστες που ενδιαφέρονται για την επεξεργασία εικόνας. Οι σύγχρονες θύρες εισόδου που διαθέτει, επιτρέπουν τη σύνδεση της οθόνης με ευρύ φάσμα συσκευών.

Τέλειο δώρο για οικιακούς χρήστες: η AOC U3277PWQU

Η AOC U3277PWQU είναι ιδανική για όσους αναζητούν περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας τους. Με 3840 x 2160 pixels, η 32-ιντσών οθόνη υπόσχεται μια εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση, έως και τέσσερις φορές υψηλότερη από την ανάλυση Full HD, ιδανική για επεξεργασία βίντεο, δημιουργική εργασία και multitasking. Για την ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, η οθόνη διαθέτει ένα AMVA panel με ευρεία χρωματική γκάμα 95% NTSC (100% sRGB) και 1 δισεκατομμύριο χρώματα (Real 8-bit+FRC).

Όλες οι οθόνες είναι διαθέσιμες στην αγορά και αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για δώρα. Για gamers που αναζητούν μια ξεχωριστή οθόνη για τα νέα τους games, προτείνουμε τα μοντέλα AG271QG και AG352QCX με ενδεικτική τιμή €799 αντίστοιχα. Ενώ οι οθόνες AOC Q2781PQ στα €399 και AOC U3277PWQU στα €699 είναι ιδανική πρόταση για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες που δίνουν έμφαση στο στυλ και το σχεδιασμό.

Η AOC εύχεται να έχουμε όλοι χαρούμενες γιορτές."

Tags: