Τεράστια νέα αναβάθμιση για τους drivers της AMD

Κατεβάστε το Radeon Software Crimson ReLive
10 Δεκεμβρίου 2016 12:36
Τεράστια νέα αναβάθμιση για τους drivers της AMD

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του Radeon Software Crimson driver της AMD για τις κάρτες γραφικών της. Έτσι, όπως είχε υποσχεθεί η αμερικανική εταιρία, η νέα μεγάλη αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη και ακούει στο όνομα Radeon Software Crimson ReLive.

Η εν λόγω ενημέρωση βελτιώνει την απόδοση σε δεκάδες παιχνίδια, φέρνει μια νέα τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας και προσθέτει το ReLive screen capture λογισμικό, αντίστοιχο με το ShadowPlay της Nvidia.

Με το ReLive μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και gameplay από παιχνίδια ή την επιφάνεια εργασία σας, ενώ υπάρχει και DVR λειτουργία που σώζει αυτόματα τα 20 τελευταία λεπτά από όταν πατήσετε record. Δίνεται επίσης και δυνατότητα για ζωντανή μετάδοση στο Twitch ή το YouTube. Υπάρχουν φυσικά ρυθμίσεις για το bitrate, την ανάλυση, τα FPS και δυνατότητα για manual recording. Αξίζει να σημειωθεί πως χάρη στο hardware acceleration το λογισμικό δεν επηρεάζει την απόδοση των παιχνιδιών σαν όταν γράφει βίντεο.

Ακόμη, σημαντική προσθήκη είναι το Radeon Chill, μια τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που ρίχνει την θερμοκρασία της κάρτας και μειώνει την ενέργεια που καταναλώνει, μειώνοντας ταυτόχρονα το input lag. Για την ώρα το Chill είναι συμβατό με μόλις μερικά παιχνίδια.

Το Radeon Software Crimson ReLive μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ, ενώ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο θα βρείτε και περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις αλλαγές του.