Το πιο γρήγορο gaming monitor στην αγορά: AOC AGON AG251FZ 

Στις 25 ίντσες και εξοπλισμένο με την AMD FreeSync τεχνολογία

Το πιο γρήγορο gaming monitor στην αγορά: AOC AGON AG251FZ

Η AOC ανακοίνωσε ακόμη ένα gaming monitor, το οποίο θα ανήκει στην AGON σειρά προϊόντων. Συγκεκριμένα λόγος γίνεται για το νέο AGON AG251FZ, το οποίο σύφμωνα με την AOC είναι το πιο γρήγορο gaming monitor στην αγορά λόγω του refresh rate του που φτάνει τα 240Hz και έρχεται εξοπλισμένο με TN panel 25 ιντσών Full HD ανάλυσης, καθώς και υποστήριξη της AMD FreeSync τεχνολογίας.

Το AG251FZ είναι ικανό να αγγίξει τα 400cd/m2 φωτεινότητας, με αντίθεση 1000:1, ενώ έχει χρόνο απόκρισης στο 1ms. Παράλληλα, μπορεί να προσφέρει γωνίες θέασης που αγγίζουν τις 170/160 μοίρες. Στην συνδεσμολογία του βρίσκεται μία θύρα D-Sub, μια DVI, μια HDMI και μια DisplayPort, από τις οποίες απαιτείται σύνδεση για να πετύχει το υψηλό refresh rate των 240Hz. Ακόμη, η Ταϊβανέζικη εταιρία εξοπλίζει την νέα της οθόνη με τις τεχνολογίες Flicker Free και Low Blue Light.

Η βάση που χρησιμοποιεί το νέο AGON AG251FZ  monitor προσφέρει στο χρήστη μεγάλη ευελιξία, αφού δίνεται η δυνατότητα περιστροφής σε δύο άξονες, καθώς και προσαρμογή του ύψους και της κλίσης της οθόνης. Τέλος, το νέο gaming monitor έρχεται με τρία χρόνια εγγύηση από την AOC, ενώ θα κοστίζει περίπου €499, με την διαθεσιμότητα του να είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2017.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load