OnePlus 3T: Επίσημα η νέα ναυαρχίδα της OnePlus

Πρόκειται για μια ανανέωση του OnePlus 3
15 Νοεμβρίου 2016 18:57
OnePlus 3T: Επίσημα η νέα ναυαρχίδα της OnePlus

Σήμερα η OnePlus αποκάλυψε τη νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα OnePlus 3T. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ανανέωση του OnePlus 3 και όχι για κάτι τελείως διαφορετικό.

Το OnePlus 3T λοιπόν διαθέτει το ίδιο μεταλλικό σώμα και τις ίδιες διαστάσεις με το OnePlus 3. H οθόνη του είναι η γνωστή Optic AMOLED στις 5.5” με ανάλυση 1080p και προστασία Gorilla Glass 4. Τώρα όσον αφορά τον επεξεργαστή, η OnePlus εφοδίασε το OnePlus 3T με το Snapdragon 821 chipset χρονισμένο στα 2.35GHz. Η μνήμη RAM παραμένει στα 6GB, ενώ πλέον μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου η εταιρία προσφέρει και μια δεύτερη επιλογή στα 128GB.

Στον τομέα της κάμερας, η OnePlus διατήρησε τον ίδιο 16MP αισθητήρα εικόνας που είχαμε συναντήσει στο OnePlus 3, μόνο που αυτήν τη φορά έχει προστεθεί και EIS υποστήριξη για καλύτερη σταθεροποίηση των βίντεο. Σημαντική αναβάθμιση όμως υπέστει η εμπρόσθια κάμερα, η οποία τώρα διαθέτει 16MP ανάλυση με f/2.0 και υποστήριξη PDAF και EIS.

Άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η OnePlus μπόρεσε να χωρέσει στο σώμα του OnePlus 3T μια μπαταρία 3.400mAh, η οποία όπως και στην περίπτωση του OnePlus 3 υποστηρίζει την τεχνολογία Dash Charge. Επίσης, η νέα συσκευή διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, dual-SIM υποδοχή, USB Type-C θύρα και NFC, ενώ έρχεται με εγκατεστημένο το OxygenOS βασισμένο στο Android 6.0.1 Marshmallow.

Τέλος, το OnePlus 3T θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη στις 28 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει σε Gunmetal και Soft Gold αποχρώσεις. Το μοντέλο με τα 64GB ROM θα διατεθεί και στις δύο αποχρώσεις με τιμή €439, ενώ το μοντέλο με τα 128GB ROM θα διατεθεί μόνο στη Gunmetal απόχρωση με τιμή €479.