Αsus ROG Claymore και ROG Claymore Core

Δύο νέα μηχανικά πληκτρολόγια από την εταιρία
10 Νοεμβρίου 2016 17:16
Αsus ROG Claymore και ROG Claymore Core

Η Asus και συγκεκριμένα το gaming τμήμα της ROG, ανακοίνωσε δύο νέα RGB LED μηχανικά πληκτρολόγια. Το ROG Claymore και το ROG Claymore Core είναι και τα δύο κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με το δεύτερο αντίστοιχα να αποτελεί την tenkeyless έκδοση χωρίς numpad. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ειδικού custom numpad, το οποίο πωλείται ξεχωριστά από την Asus. Επίσης, στην πλήρη έκδοση του πληκτρολογίου ‘ROG Claymore’ το numpad είναι αποσπώμενο και έτσι ο χρήστης μπορεί να το αφαιρέσει όταν επιθυμεί. Ακόμη, το πληκτρολόγιο μπορεί να δεχτεί και από τις δύο πλευρές του το ειδικό numpad, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στο εκάστοτε setup.

Περνώντας στις προδιαγραφές τους και οι δύο εκδόσεις έρχονται με μηχανικούς διακόπτες της γερμανικής Cherry και συγκεκριμένα τους Red, Blue, Brown ή Black switches. Επίσης, τα νέα keyboards είναι εξοπλισμένα με τον AURA RGB LED φωτισμό της Asus, ο οποίος προσφέρει διάφορα εφέ. Παράλληλα, τα νέα ROG Claymore διαθέτουν anti-ghosting λειτουργία, polling-rate στα 1000Hz και N-Key rollover. Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει macro πλήκτρα, καθώς και έξι διαφορετικά προφίλ στην εσωτερική flash-memory που υπάρχει στα νέα πληκτρολόγια.

Τέλος, δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το κόστος και την ημερομηνία κυκλοφορίας των ROG Claymore και ROG Claymore Core.

Tags: