Η AOC παρουσιάζει τη νέα Agon κυρτή οθόνη 

Στις 35 ίντσες για εντυπωσιακή gaming εμπειρία

Η AOC παρουσιάζει τη νέα Agon κυρτή οθόνη

Η νέα κυρτή gaming οθόνη της AOC στις 35 ίντσες υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία gaming. Με βέλτιστη ακτίνα καμπύλης 2000 χιλιοστών η νέα AGON AG352QCX επεκτείνει κατά πολύ το οπτικό πεδίο, ενώ διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 200Hz, Adaptice-Sync, Low Input Lag, Shadow Control. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από το Δεκέμβριο. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2016 – Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, παρουσιάζει σήμερα τη νέα premium 35-ιντσών κυρτή οθόνη gaming ultra wide format, την AGON AG352QCX. Χάρη στην εντυπωσιακά μικρή ακτίνα 2000 χιλιοστών, επεκτείνει κατά πολύ το οπτικό πεδίο και ενισχύει την αντίληψη του βάθους, δημιουργώντας έτσι την πιο συναρπαστική εμπειρία που μπορεί να νιώσει κάθε gamer.  

Εκτός από την τέλεια καθηλωτική gaming εμπειρία, η απόδοση πρέπει να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των απαιτητικών gamers και οπαδών των esports. Η AG352QCX επιτυγχάνει αυτό τον στόχο εξαλείφοντας κάθε θαμπάδα και σκίσιμο της εικόνας, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 200 Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync. Επίσης, χάρη στις λειτουργίες Low Input Lag και Shadow Control, η νέα οθόνη προσφέρει σαφές πλεονέκτημα στους gamers. Ενώ με τη λειτουργία AOC Low Input Lag, ο χρήστης μπορεί να παρακάμψει τις περισσότερες επεξεργασίες video επιτρέποντας έτσι τη στιγμιαία εκτέλεση εντολών από το mouse, το πληκτρολόγιο και το gamepad που χρησιμοποιούν οι gamers. Ακόμα, η λειτουργία AOC Shadow Control φωτίζει τις υπερβολικά σκοτεινές περιοχές και σκουραίνει τα φωτεινά σημεία μιας εικόνας χωρίς να επηρεάζει τις υπόλοιπες περιοχές που προβάλλονται στην οθόνη. Η AOC AGON AG352QCX, σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των gamers, θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο 2016 στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €799.  

Για gamers που δεν σταματούν ούτε λεπτό το παιχνίδι

Οι ενθουσιώδεις gamers παίζουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία τα μάτια τους δεν ξεκουράζονται καθόλου. Εδώ φαίνεται η αναγκαιότητα των  τεχνολογιών AOC Flicker-Free και Low Blue Light που  μειώνουν την κόπωση των ματιών. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία  Flicker-Free περιορίζει τη θαμπάδα της οθόνης ενώ η τεχνολογία Low Blue Light περιορίζει το μπλε φως. Επίσης, η εργονομική βάση της AOC με ρυθμιζόμενο ύψος, κλίση και περιστροφή αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό άνεσης καθώς επιτρέπει την άνετη και ασφαλή στάση του σώματος για να μπορούν να φέρουν εις πέρας οι gamers ακόμα και μαραθώνιες gaming συνεδρίες.  

Προσωπικές επιλογές και ρυθμίσεις ελέγχου για τους gamers

Οι gamers θέλουν να ξεχωρίζουν, γι αυτό και η AOC  προσφέρει δυνατότητες επιλογής με τα LED φώτα στο πίσω και κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης  AG352QCX. Έτσι, κάθε gamer μπορεί να επιλέξει μεταξύ του κόκκινου, πράσινου ή μπλε φωτός με δυνατή, μεσαία, χαμηλή ή off mode ένταση. Το AOC QuickSwitch keypad προσφέρει επιπλέον έλεγχο προσαρμογής με εύκολη και στιγμιαία εναλλαγή μεταξύ διαφόρων ρυθμίσεων της εικόνας, καθιστώντας την αποθήκευση και αλλαγή των πρεπιλογών πιο ομαλές από ποτέ.

AG352QCX – Τεχνικές προδιαγραφές

Μοντέλο

AG352QCX

Οθόνη

35” Κυρτή VA στα 200 Hz

Ανάλυση

2560x1080

Τεχνολογία Sync

Adaptive-Sync
(συμβατή με FreeSync)

 Είσοδοι Signal

1 x VGA

1 x DVI Dual Link

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2ad

2 x USB 3.0
Audio out/in

Μικρόφωνο in/out

Ειδικά χαρακτηριστικά

Εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους

5 W Ηχεία

4 ms GtG χρόνο απόκρισης

2000:1 contrast ratio

100 % sRGB χρωματική γκάμα

Διαθεσιμότητα στην Ευρώπη

Δεκέμβριος 2016

Προτεινόμενη  τιμή λιανικής πώλησης

799 €

Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη AOC AGON AG352QCX θα βρείτε εδώ: http://aoc-europe.com/en/products/ag352qcx

1 comment(s)

End of content

No more pages to load