Έρχεται το Nougat για Galaxy S7 Edge και LG G5

Το Android 7.0 στις ναυαρχίδες
08 Νοεμβρίου 2016 08:15
Έρχεται το Nougat για Galaxy S7 Edge και LG G5

Το Android 7.0 Nougat έχει κυκλοφορήσει από τον Αύγουστο, ωστόσο βρίσκεται εγκατεστημένο μόλις στο 0.3% όλων των Android συσκευών. Η Samsung ετοιμάζει ένα beta πρόγραμμα για το Galaxy S7 Edge, στο οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν το Nougat για beta testing. Η αναφορά κάνει λόγο μόνο για το Edge μοντέλο, η λογική όμως λέει πως θα το δούμε και για το Galaxy S7, αφού μιλάμε για σχεδόν πανομοιότυπα τηλέφωνα σε hardware. Η Beta προς το παρόν φαίνεται πως τρέχει μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Galaxy Beta Program, ενώ άλλες χώρες σύντομα θα ακολουθήσουν, κάτι που σημαίνει πως η επίσημη κυκλοφορία του Nougat δεν μπορεί να είναι μακριά.

Στο στρατόπεδο της LG τώρα, το LG G5 έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται την αναβάθμιση σε Nougat. Η αναβάθμιση περιορίζεται μόνο στην Κορέα για τώρα και αναμένεται να δοθεί σε περισσότερες χώρες τις επόμενες εβδομάδες. Να θυμίσουμε πως η LG ήδη έχει το LG V20 το οποίο κυκλοφόρησε με Android 7.0 από το κουτί. Ο Kim Hyung-jung, Αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της LG Mobile δήλωσε:

Στην LG ξέρουμε πως οι πελάτες μας θέλουν την καλύτερη, την πιο ενημερωμένη mobile εμπειρία. Το να προσφέρουμε στους χρήστες μας updates ταχύτερα από τον ανταγωνισμό είναι ο τρόπος με τον οποίο επιδεικνύουμε τη δέσμευση της LG στην υποστήριξη των προϊόντων μας και των πελατών μας, για να σιγουρευτούμε πως θα έχουν μία θετική εμπειρία.

Tags: