Το Xiaomi Mi Mix δε θα έρθει στον υπόλοιπο κόσμο

Θα περιοριστεί στην αγορά της Κίνας
27 Οκτωβρίου 2016 06:28
Το Xiaomi Mi Mix δε θα έρθει στον υπόλοιπο κόσμο

Απαντώντας σε σχόλια στο Reddit, ο product manager της MIUI India, Jai Mani αποκάλυψε πως το Xiaomi Mi Mix δε θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές πέρα από αυτήν της Κίνας, μιας και μια τέτοια κίνηση θα ήταν προβληματική.

Είναι ακόμα ένα concept οπότε δε νομίζω να έχει νόημα να κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Επίσης είμαστε πολύ μικρή ομάδα εδώ στην Ινδία. Πρέπει να σκεφτούμε κάθε προϊόν πολύ, πολύ προσεκτικά δεδομένων των περιορισμένων πόρων μας.

Μπορεί ο Mani να απάντησε σε ερώτηση για τη διαθεσιμότητα στην Ινδία, όμως αν δεν είναι αισιόδοξος ο product manager της δεύτερης μεγαλύτερης αγοράς στον πλανήτη, στην ίδια και χειρότερη κατάσταση ίσως να βρίσκονται και οι υπόλοιπες αγορές. Συνεχίζοντας να απαντάει περιέγραψε τα προβλήματα στο marketing, τις πωλήσεις, τις πιστοποιήσεις και άλλα. Μπορεί οι δηλώσεις του Mani να μην είναι μια κατηγορηματική επιβεβαίωση πως το Xiaomi Mi Mix δε θα κυκλοφορήσει στη Δύση, ωστόσο αυτό που ξέρουμε επίσημα είναι πως προς το παρόν θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα.