Διαθέσιμη η LG UH615V στην ελληνική αγορά

HDR Pro εμπειρία στις 65 ίντσες
26 Οκτωβρίου 2016 05:56
Διαθέσιμη η LG UH615V στην ελληνική αγορά

Η νέα UHD τηλεόραση της LG, UH615V με υποστήριξη HDR Pro, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στις 65 ίντσες. Το LG webOS 3.0 βρίσκεται στο λογισμικό, ενώ στον ήχο συναντάμε Ultra Surround και Clear Voice III λειτουργία. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2016 — Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG UH615V, μία νέα ULTRA HD 4K σειρά τηλεοράσεων στις 65 ίντσες. Με τεχνολογία HDR Pro μέσω της οποίας είναι δυνατή η προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης, το νέο μοντέλο της LG προσφέρει περιεχόμενο με πιο καθαρές, ζωντανές εικόνες και εμπλουτισμένα χρώματα με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Διαθέτοντας πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης 3840x2160, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG προσφέρει περιεχόμενο με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, αποδίδοντας πιστά τα χρώματα, με την ποιότητα της εικόνας να είναι σχεδόν τέλεια. Επιπλέον, λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν ακόμα πιο ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθονται, ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις.

Το νέο μοντέλο της LG είναι εξοπλισμένο με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0 για LG Smart TVs η οποία σχεδιάστηκε για να είναι ακόμα πιο απλή στη χρήση προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας. Επίσης, ο λείος και κομψός σχεδιασμός Ultra slim Metallic Design που διαθέτει η νέα αυτή τηλεόραση αναβαθμίζει εκτός από την εμπειρία ψυχαγωγίας των καταναλωτών και τον χώρο τους, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για κάθε σαλόνι.

Από πλευράς ήχου, διαθέτει το σύστημα ULTRA Surround το οποίο επιτρέπει σε ένα συμβατικό δι-κάναλο ηχείο να λειτουργεί ως ένα εικονικό επτα-κάναλο, ενισχύοντας την 4Κ εμπειρία θέασης μέσω της πρόσβασης στην τεχνολογία ULTRA Surround sound. Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία ακρόασης, χωρίς παρεμβολές.   

Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα τηλεόραση LG UH615V 65 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά."