Galaxy S8 δωρεάν σε χρήστες Galaxy Note 7; [Ενημέρωση]

Ετοιμάζει πρόγραμμα αποζημίωσης η Samsung
25 Οκτωβρίου 2016 06:24
Galaxy S8 δωρεάν σε χρήστες Galaxy Note 7; [Ενημέρωση]

Οι χρήστες Galaxy Note 7 έχουν ήδη τραβήξει αρκετά και τώρα η Samsung σύμφωνα με φήμες ετοιμάζει νέο πρόγραμμα αποζημίωσης για αυτούς. Το πρόγραμμα θα επιτρέψει στους χρήστες Note 7 να πάρουν τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας, Galaxy S8, εντελώς δωρεάν ή με ένα πολύ μικρό αντίτιμο και αυτό θα εξαρτηθεί από το αν επέστρεψαν μία ή δύο φορές το Note 7. Οι χρήστες Note 7 που θα μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα θα είναι μόνο αυτοί που αντάλλαξαν τη συσκευή τους με ένα Galaxy S7 ή Galaxy S7 Edge, συσκευές τις οποίες θα πρέπει να παραδώσουν για να πάρουν το νέο Galaxy S8. Επίσημες πληροφορίες ακόμα δεν υπάρχουν, ωστόσο πηγές της Samsung δηλώνουν πως:

Το νέο πρόγραμμα αποζημίωσης είναι σχεδιασμένο για να κάνει ευκολότερη τη μετάβαση στο επόμενο μοντέλο μας που έρχεται την επόμενη χρονιά, αυτών που αντάλλαξαν το Galaxy Note 7 με υπάρχουσες Samsung συσκευές.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Επιβεβαιώθηκε μέσω Reuters πως η Samsung θα προσφέρει 50% έκπτωση στους χρήστες Galaxy Note 7 για μετάβαση στα Galaxy S8 και Galaxy Note 8. Προς το παρόν το πρόγραμμα ανακοινώθηκε μόνο για τη Νότιο Κορέα και αναφέρει:

Χρήστες του upgrade προγράμματος θα χρειαστεί να πληρώσουν τη μισή τιμή του Galaxy S7 και όχι ολόκληρο το ποσό, για να μεταβούν σε Galaxy S8 ή Galaxy Note 8.

Η αναφορά και μόνο ενός Note 8, διαψεύδει φυσικά τις φήμες πως η Note σειρά θα εγκαταλειφθεί από τη Samsung.