Xiaomi Wyatt Metter

Το νέο φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο της εταιρίας
21 Οκτωβρίου 2016 16:21
Xiaomi Wyatt Metter

Η Xiaomi παρουσίασε το Wyatt Metter μηχανικό πληκτρολόγιο και όπως φαίνεται θα ταράξει τα νερά και στην εν λόγω αγορά, αφού το κόστος του βρίσκεται μόλις στα ¥299 ή €41 περίπου. Το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο της Κινεζικής εταιρίας διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ενώ για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε αλουμίνιο κατηγορίας H32 στο σασί και ABS πλαστικό στα πλήκτρα. Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 358 x 128 x 31.6mm με το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 940g.

Στο επάνω μέρος του φιλοξενεί 87 πλήκτρα, εκ των οποίων μερικά είναι προγραμματισμένα να προσφέρουν πολλαπλές λειτουργίες όταν συνδυαστούν με το FN πλήκτρο. Επίσης, διαθέτει ειδικά προσαρμοζόμενα πόδια για αλλαγή της κλίσης του έως και έξι μοίρες. Περνώντας στο εσωτερικό του το Wyat Metter έρχεται εξοπλισμένο με LED φωτισμό, ο οποίος είναι ικανός να αναπαράγει 3.528 χρώματα. Επίσης, η Xiaomi χρησιμοποίησε τους TTC Red μηχανικούς διακόπτες στο νέο της προϊόν, οι οποίοι αντέχουν έως 50M πατήματα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν gaming περιφερειακό.

Ακόμη, στο εσωτερικό του Wyatt Metter υπάρχει και το STMicroelectronic master chip στα 32-bit για να βοηθάει στις εσωτερικές λειτουργίες του πληκτρολογίου και παράλληλα να προσφέρει χρόνο απόκρισης 1ms. Το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με PC, laptop, smartphones και tablets μέσω θύρας microUSB.

Τέλος, όσον αφορά την διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει από τις 29 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο θα είναι διαθέσιμο εκτός της Κινέζικης αγοράς.