Το νέο Razer Blade Pro των $3.699 αποκαλύπτεται

Αυτό είναι το “laptop-κτήνος” της Razer
21 Οκτωβρίου 2016 00:37
Το νέο Razer Blade Pro των $3.699 αποκαλύπτεται

Μέσα από ένα ειδικό livestream, η Razer αποκάλυψε το νέο θηριώδες gaming laptop της. Ο λόγος γίνεται για το New Razer Blade Pro, το οποίο ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας, έχουμε IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) οθόνη αφής 17.3 ιστών και 4K ανάλυσης, η οποία μάλιστα υποστηρίζει την G-SYNC τεχνολογία της Nvidia, καλύπτει το 100% του Adobe RGB χρωματικού φάσματος και έχει γωνίες θέασης 170 μοιρών. Στο εσωτερικό του συναντάμε τον Intel Core i7-6700HQ, τεσσάρων πυρήνων με Hyper-Threading. H μνήμη RAM ανέρχεται στα 32GB και η κάρτα γραφικών είναι η GTX 1080 της Nvidia. Υπάρχουν δύο SSDs σε RAID 0 διάταξη και με μέγεθος που φτάνει μέχρι και τα 2TB.

Ειδική αναφορά αξίζει στο πληκτρολόγιο του, το οποίο είναι μηχανικό. Τα χαμηλού προφίλ πλήκτρα του απαιτούν δύναμη 65g για ενεργοποιηθούν, ενώ υπάρχουν ειδικά media πλήκτρα και ροδέλα για την αυξομείωση του ήχου. Nα σημειωθεί πως το πληκτρολόγιο του laptop διαθέτει Razer Chroma φωτισμό 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων.

Το νέο Razer Blade Pro θα καταφθάσει στην αγορά σύντομα με τιμή λιανικής πώλησης που ξεκινά από τα $3,699 ή €4.199. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και το βίντεο αποκάλυψης του.

Tags: