To 34% των χρηστών δε θα επιλέξουν ξανά Samsung συσκευή

Η επίσημη απολογία του Προέδρου του Mobile τμήματος
15 Οκτωβρίου 2016 06:19
To 34% των χρηστών δε θα επιλέξουν ξανά Samsung συσκευή

Σύμφωνα με μια έρευνα της Branding Brandπάνω από ένας στους τρεις χρήστες Samsung τηλεφώνων, δε θα επιλέξουν ξανά κάποιο Samsung μοντέλο στο μέλλον. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.020 καταναλωτών των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν Samsung τηλέφωνα, για να διαπιστωθεί η πίστη των καταναλωτών στο brand. To 46% των ερωτηθέντων είχαν γίνει κάτοχοι Samsung smartphone τα τελευταία δύο έτη και το 56% για τρία ή περισσότερα έτη.

Ο Πρόεδρος της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, προέβει σε επίσημη απολογία για το φιάσκο των Galaxy Note 7 και με μια βαθιά υπόκλιση δήλωσε πως είναι το ίδιο απογοητευμένος με τους καταναλωτές.

Θα βρούμε την ακριβή αιτία με κάθε κόστος και θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών ώστε όταν χρησιμοποιούν ένα Samsung προϊόν να μην υπάρχουν ανησυχίες ασφαλείας.

Η απόσυρση των Galaxy Note 7 από την αγορά υπολογίζεται από τη Samsung σε επιπλέον απώλειες ύψους $3.1 δισεκατομμυρίων στα επόμενα δύο οικονομικά τρίμηνα.

Η αρνητική επίπτωση υπολογίζεται στα 2 τρισεκατομμύρια Γουάν για το τέταρτο τρίμηνο του 2016 και στα 1 τρισεκατομμύριο Γουάν για το πρώτο τρίμηνο του 2017.