Αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά στο Unboxholics.com

Επίσημο Unboxholics Chrome Extension
14 Οκτωβρίου 2016 10:34
Αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά στο Unboxholics.com

Μπορεί να έχει περάσει μόλις λίγος καιρός από τη στιγμή που μια νέα εποχή ξεκίνησε για τους Unboxholics, με την αλλαγή του logo, ωστόσο η στασιμότητα είναι κάτι που αντιπαθούμε πολύ και το ξέρετε.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες  έγιναν αρκετές αναβαθμίσεις, αλλά και προσθήκες. Αρχικά, έγινε μια αναβάθμιση στην εμφάνιση των προφίλ των χρηστών του Unboxholics.com. Πλέον πιο οργανωμένα και με περισσότερες επιλογές μπορείτε να εμπλουτίσετε τα προφίλ σας με λεπτομέρειες σχετικά με εσάς ή να βρείτε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα σας στο forum.

Επιπλέον προστέθηκαν και δύο εξ’ ολοκλήρου νέα χαρακτηριστικά. Όπως θα έχετε δει στο πάνω μέρος του κάθε άρθρου υπάρχουν οι επιλογές "Favorite" και "Read Later". Κάνοντας ένα άρθρο Favorite, το βάζετε στα αγαπημένα σας και πηγαίνοντας στο προφίλ σας μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα σε ένα μέρος όλα τα αγαπημένα σας άρθρα από το Unboxholics.com. Η επιλογή Read Later αν είστε συνδεδεμένος προσθέτει το επιλεγμένο άρθρο σε μια αντίστοιχη κατηγορία στο προφίλ σας που μπορείτε να έχετε αποθηκευμένα όλα τα άρθρα που θέλετε να διαβάσετε στο μέλλον. Αν δεν είστε συνδεδεμένος σας δίνετε η επιλογή να στείλετε το συγκεκριμένο άρθρο στο e-mail σας.

Τέλος, οι χρηστές που προτιμούν τον Google Chrome για την περιήγηση στο διαδίκτυο μπορούν να κατεβάσουν το  επίσημο Unboxholics Chrome Extension από εδώ, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται σε beta μορφή. Από εκεί μπορείτε να βρείτε άμεσα όλα τις νέες ειδήσεις που ανεβάζουμε και να σας έρχονται ειδοποιήσεις μόλις ένα νέο άρθρο αναρτηθεί στο site.

Φυσικά περιμένουμε το feedback για τις όποιες αλλαγές και τις δικές σας προτάσεις σχετικά με χαρακτηρίστηκα και ιδέες που θα θέλατε να υλοποιηθούν στο μέλλον.

Και μην ξεχνάτε, τα καλύτερα έρχονται!