Video με ανάφλεξη Galaxy Note 7 σε σπίτι

Κιβώτια ανθεκτικά στις εκρήξεις στέλνει η Samsung
13 Οκτωβρίου 2016 06:08
Video με ανάφλεξη Galaxy Note 7 σε σπίτι

Η οικογένεια Decasa από τη Honolulu είδε ένα χαλαρό Κυριακάτικο πρωινό, το νέο τους Galaxy Note 7 να παίρνει φωτιά. Η σύζυγος έτρεξε στο σαλόνι για να δείξει στον έκπληκτο άντρα της ένα τηλέφωνο που έβγαζε μαύρους καπνούς. Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό με Galaxy Note 7 αντικατάστασης.

Αυτό που βασανίζει όμως τα κλιμάκια της Samsung είναι πως παρόλο που η εταιρία έχει δεσμεύσει τεράστιους πόρους στην έρευνα του προβλήματος, οι μηχανικοί της δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αναπαράγουν το πρόβλημα. Οι θεωρίες μπόλικες, όπως ελαττωματικά κυκλώματα φόρτισης, ή πως το πρόβλημα έγκειται στις στρογγυλεμένες άκρες του τηλεφώνου. Η απόδειξη όμως των θεωριών παραμένει άπιαστη.

Έτσι μη μπορώντας να εντοπίσει τη ρίζα του προβλήματος και με την ασφάλεια των καταναλωτών να κινδυνεύει, η Samsung αποφάσισε, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο να “σκοτώσει” το Galaxy Note 7, σταματώντας την παραγωγή του και αποσύροντας τα εναπομείναντα μοντέλα από τα χέρια των καταναλωτών με προγράμματα αποζημίωσης.

Μάλιστα, η Samsung στέλνει στους καταναλωτές συσκευασίες ανθεκτικές στις εκρήξεις και πυρίμαχες, καθώς και ειδικά γάντια με φυλλάδια οδηγιών για την ασφαλή συσκευασία του τηλεφώνου. Όλα τα Galaxy Note 7 που επιστρέφονται απαγορεύεται να μεταφερθούν με αεροπλάνο, ακόμα και αν βρίσκονται σε αυτό το κουτί και η μεταφορά τους φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί με φορτηγά και πλοία.

Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της Samsung Greece