Ξεκινά η διάθεση της νέας LG 4K τηλεόρασης στην ελληνική αγορά 

IPS 4K Quantum οθόνη στις 86 ίντσες

Ξεκινά η διάθεση της νέας LG 4K τηλεόρασης στην ελληνική αγορά

Η LG ξεκινά τη διάθεση της Super UHD TV UH955V των 86 ιντσών στην ελληνική αγορά. Με δυνατότητα HDR και Dolby Vision, υπόσχεται μοναδική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 05 Οκτωβρίου 2016 — Η LG Electronics (LG) έχει ξεκινήσει τη διάθεση της νέας και εντυπωσιακής τηλεόρασης 86 ιντσών LG Ultra HD UH955V στην ελληνική αγορά. Η διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, αποδίδει τις εικόνες πιο ζωντανά από ποτέ ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης ενώ η ανάλυση είναι 4 φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD, διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας αναλλοίωτη.

Η λειτουργία HDR SUPER της LG SUPER UHD TV αποδίδει καθαρά, ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες σκιάς, ενώ για πρόσβαση σε περιεχόμενο HDR, η τηλεόραση πρέπει να είναι συμβατή με διάφορους τύπους HDR. Η LG HDR SUPER υποστηρίζει το γενικό πρότυπο HDR10, αλλά και Dolby Vision – μια premium έκδοση HDR που εξασφαλίζει πιστή προβολή.

Με τη λειτουργία LG ColorPrime Plusη οποία μεγαλώνει το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη το νέο μοντέλο της LG προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία θέασης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, αφού μέσω της τεχνολογίας ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision το περιεχόμενο 4K HDR παρουσιάζεται ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Ωστόσο και στον τομέα του ήχου η συνεργασία της εταιρείας με τη harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως, προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δύσκολα συναντάται σε αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Επιπλέον, η LG Ultra HD TV UH955V διαθέτει την πλατφόρμα LG webOS 3.0 για εξαιρετική εμπειρία χρήσης επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης, με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο. Προσφέρει τέσσερις ‘έξυπνες λειτουργίες, τo ‘Magic Zoom για τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, το Magic Mobile Connection, για εύκολη σύνδεση του κινητού με την LG SMART τηλεόραση δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της. Οι άλλες 2 λειτουργίες είναι το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote και τοMagic sound tuningτο οποίο αναλύει το δωμάτιο και τις συνθήκες που έχει τοποθετήσει ο χρήστης την τηλεόραση και κάνει τις αντίστοιχες προσαρμογές προσφέροντας τον κατάλληλο ήχο.

Λόγω της ευρείας γωνίας θέασης της οθόνης και του 3D Color Mapping που εκφράζει ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον 3D Gamut Mapping αλγόριθμο, οι εικόνες μένουν ακριβώς στην ίδια θέση από οποιαδήποτε γωνία επιτρέποντας στους θεατές να απολαμβάνουν ζωντανά, φυσικά και ζωηρά χρώματα από όπου κάθονται ελαχιστοποιώντας τις στρεβλώσεις. Τέλος, η λειτουργία Billion Rich Colors διαιρεί και υποδιαιρεί τα χρώματα σε ένα ευρύτερο φάσμα με τελικό αποτέλεσμα χρώματα 64 φορές πιο πλούσια από εκείνα των συμβατικών LCD τηλεοράσεων και το Contrast Maximizer αναλύει τόσο τα αντικείμενα όσο και το περιβάλλον που βρίσκονται κάνοντας τα αντικείμενα πιο φωτεινά και το background πιο σκούρο, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη αναλογία αντίθεσης.

Η νέα LG Ultra HD UH955V κυκλοφορεί στις 86 ίντσες και είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

1 σχολιο(α)