Το Roccat Sova φέρνει το PC gaming στον καναπέ

Με το νέο gaming lapboard
14 Σεπτεμβρίου 2016 10:26
Το Roccat Sova φέρνει το PC gaming στον καναπέ

Η Roccat θέλοντας να φέρει την άνεση του καναπέ στο gaming, εισάγει τη νέα της Sova πρόταση για το PC gaming. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο lapboard από πληκτρολόγιο μεμβράνης ή μηχανικό, ενσωματωμένο mousepad και θέση για το αγαπημένο σας ποντίκι. Περισσότερες πληροφορίες για το Roccat Sova Gaming Board στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αμβούργο Σεπτέμβριος 2016 – Τα ROCCAT Studios, κατασκευαστής των υψηλής ποιότητας gaming περιφερειακών και λογισμικού, ανακοινώνουν την διάθεση της οικογένειας ROCCAT Sova Gaming Boards. Για δεκαετίες, αποκλειστική πρόσβαση στο living room είχαν οι παιχνιδομηχανές. Εκατομμύρια τις έχουνε απολαύσει παίζοντας από τον καναπέ, βιώνοντας ανέμελα την εύκολη plug-and-play διασκέδαση που παρείχαν.

Αν και μερικά μικρά PCs ή διάφορες τεχνολογίες steaming έχουνε μισανοίξει την πόρτα του living room στο πέρας των χρόνων, το SOVA  την ανοίγει τώρα ορθάνοιχτα.

Γεφυρώνoντας τελικά το κενό μεταξύ desk-and-chair PC gaming και living room play, το Sova παρέχει το τελικό, ζωτικής σημασίας συστατικό που κάθε gamer θέλει να έχει, δηλ. την αγαπημένη του gaming εμπειρία από τον καναπέ.

Το Sova έρχεται τόσο με μηχανικά όσο και πλήκτρα μεμβράνης καθώς και με εξαιρετικά gaming χαρακτηριστικά που απαιτεί το gaming στο living room. Δύο θύρες USB, ένα βολικό κανάλι καλωδίου ποντικιού για το αγαπημένο σας gaming ποντίκι, ένα ανταλλάξιμο ενσωματωμένο mousepad, μια ποικιλία από επιλογές για το χρήστη και η βαθιά προσοχή για να παρέχει την πιο άνετη gaming εμπειρία που είναι σήμερα διαθέσιμη.

Eκτός από την εξαιρετική άνεση που παρέχει το ROCCAT Sova Gaming Board στους gamers, είναι εμπλουτισμένο με τις αγαπημένες δυνατότητες των ROCCAT λογισμικών. Σε μία πλειάδα από προϊόντα που διεκδικούν να φέρουν την gaming εμπειρία από το γραφείο στο lining room, θα έπρεπε να είμαστε σίγουροι πως το SOVA ξεχωρίζει κι αυτό έχει επιτευχθεί.

Tο ROCCAT SOVA διατίθεται δε δύο εκδόσεις :  Roccat Sova Membrane   -   159,99  Euro   και Roccat Sova Mechanical  -  214,99 Euro"