Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ο συνιδρυτής του Facebook υποστηρίζει την Hillary με $20 εκατομμύρια

Ξεκάθαρη πολιτική θέση παίρνει ο Dustin Moskovitz

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ο συνιδρυτής του Facebook υποστηρίζει την Hillary με $20 εκατομμύρια

Ο Dustin Moskovitz, ο άνθρωπος που δημιούργησε το Facebook μαζί με τον Zuckerberg, παίρνει επίσημα πολιτική θέση και με τίτλο “Αναγκασμένος να ενεργήσω” εξηγεί με άρθρο του γιατί θα δωρίσει $20 εκατομμύρια στην προεκλογική εκστρατεία της Hillary Clinton. Η περιουσία του εκτιμάται στα $10.3 δισεκατομμύρια και σκοπεύει να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μην έρθει ο Donald Trump στην εξουσία.

Οι Ρεπουμπλικάνοι και ο Trump συγκεκριμένα έχουν μηδενικό όραμα, στήνοντας ένα ψεύτικο διαγωνισμό μεταξύ της εκλογικής τους περιφέρειας και του υπόλοιπου κόσμου. Πιστεύουμε πως οι θέσεις τους, ειδικά στο θέμα της μετανάστευσης το οποίο ουσιαστικά βελτιώνει τις ζωές των Αμερικανών, θα έβλαπταν πρακτικά τόσο τους πολίτες όσο και τους μη πολίτες. Σε αντίθεση, το Δημοκρατικό κόμμα και η Hillary Clinton έχει ένα όραμα με αισιοδοξία, πραγματισμό και αμοιβαία οφέλη.

Ο Moskovitz δεν είναι ο μόνος από τον τεχνολογικό κόσμο που δε θέλει να δει τον Donald Trump στην Προεδρία των ΗΠΑ. Οι δηλώσεις του Trump για την υποχρεωτική επιστροφή των εταιριών στις ΗΠΑ, την αδιαφορία τους μπροστά στην τρομοκρατία και η επιδίωξη ελέγχου έως κάποιο βαθμό σε αυτές, έχουν κάνει τη Silicon Valley να έχει εκφραστεί αρκετές φορές εναντίον του.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.