Το Apple Watch Series 2 είναι γεγονός

Γνωρίστε το νέο smartwatch της εταιρίας
07 Σεπτεμβρίου 2016 18:28
Το Apple Watch Series 2 είναι γεγονός

Στο αποψινό προγραμματισμένο event της Apple ο Tim Cook ανέφερε ότι το Apple Watch αποτελεί το νούμερο ένα σε πωλήσεις smartwatch παγκοσμίως. Στη συνέχεια ανακοίνωσε το Apple Watch series 2.

Το Apple Watch series 2 έρχεται με εγκατεστημένο το watchOS 3, το οποίο φέρει μια πληθώρα από προσθήκες, όπως τα απευθείας updates, χωρίς να χρειάζεται η χρήση του iPhone, νέο touch keyboard, Breath app και νέα SOS features. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι η υποστήριξη του Pokemon GO.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το Apple S2 chip, το οποίο αποτελείται από δύο πυρήνες. Είναι 50% ταχύτερο από τον προκάτοχό του και έχει δύο φορές ισχυρότερη GPU. Η οθόνη του είναι δύο φορές πιο φωτεινή από το προηγούμενο μοντέλο, αγγίζοντας τώρα τα 1000nits. Η Apple λέει πως πρόκειται για το φωτεινότερο προϊόν της εταιρίας. Επιπλέον, το Apple Watch series 2 είναι swimming proof, με αντοχή σε 50 μέτρα βάθος, ενώ διαθέτει και εξειδικευμένα προγράμματα κολύμβησης. Το νέο ηχείο του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απωθεί το νερό από αυτό και διαθέτει ενσωματωμένο GPS δέκτη. Διατίθεται σε Aluminium, Stainless Steel, αλλά και τη νέα Ceramic έκδοση, με ποικιλία από bands. Ωστόσο, υπάρχει και η ακριβή έκδοση από την εταιρία Hermes. Επίσης, η Apple ανακοίνωσε και το Apple Watch Nike+, το οποίο απευθύνεται σε δρομείς, σε μια συνεργασία της με τη Nike.

Τέλος, έχει κατασκευαστεί με τα αυστηρά περιβαλλοντικά standards της Apple και η τιμή του ξεκινάει από τα $369. Το Apple Watch series 1 θα συνεχίσει να πωλείται στα $269. Το Apple Watch series 2 θα είναι διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το watchOS 3 θα διατεθεί στο κοινό στις 13 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη, το Apple Watch Nike+ θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.