H Logitech κυκλοφόρησε την G Prodigy σειρά περιφερειακών

Αποτελεί την budget σειρά της εταιρίας
05 Σεπτεμβρίου 2016 20:16
H Logitech κυκλοφόρησε την G Prodigy σειρά περιφερειακών

H Logitech κυκλοφόρησε νέα budget σειρά περιφερειακών με την ονομασία G Prodigy και με την κίνηση αυτή θέλει να δώσει περισσότερες επιλογές στους gamers που θέλουν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος των περιφερειακών τους. Στη νέα σειρά ανήκουν δύο ποντίκια με ονομασίες G403 Prodigy και G403 Prodigy Wireless, το πληκτρολόγιο G213 Prodigy, καθώς και ένα headset με ονομασία G231 Prodigy.

Οι τιμές, με τις οποίες κοστολογούνται τα περιφερειακά της G Prodigy σειράς αγγίζουν τα $69.99 για όλα τα προϊόντα πλην του G403 Prodigy Wireless ποντικιού, του οποίου η τιμή αγγίζει τα $99.99. Όλα τα περιφερειακά της σειράς είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Όσον αφορά τις  τεχνικές τους προδιαγραφές η Logitech εξόπλισε τα ποντίκια και το πληκτρολόγιο με RGB LED φωτισμό. Τα G403 Prodigy και G403 Prodigy Wireless ποντίκια διαθέτουν έξι πλήκτρα, είναι ικανά να προσφέρουν μεγάλη ακρίβεια και γρήγορες ταχύτητες, ενώ το τελευταίο προσφέρει και lag-free εμπειρία. Περνώντας στο πληκτρολόγιο G213 prodigy διαθέτει rubber υφή, γρηγορότερα πλήκτρα έως και 4 φορές από τα κλασσικά πληκτρολόγια, ενώ είναι φτιαγμένο να αντέχει σε υγρά.

Τέλος, το G231 Prodigy headset προσφέρει στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στους 40mm μαγνήτες του, επίσης διαθέτει υφασμάτινα μαξιλαράκια για άνετη χρήση, καθώς και αναδιπλούμενο μικρόφωνο.

Tags: