Γνωρίστε το ολοκαίνουργιο Lenovo Yoga Book

Αποτελεί την εξέλιξη των 2-in-1 tablet
02 Σεπτεμβρίου 2016 10:00
Γνωρίστε το ολοκαίνουργιο Lenovo Yoga Book

H Lenovo στα πλαίσια της IFA 2016 ανακοίνωσε το Yoga Book, το οποίο αποτελεί 2-in-1 tablet με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 9,6mm και το βάρος του τα 690g. Όσον αφορά τον σχεδιασμό του, η εταιρία λέει πως δούλευε στο εν λόγω project τρία χρόνια, ώστε να φέρει στην αγορά το τελικό προϊόν ''Yoga Book’’, το οποίο έχει σαν στόχο την εύκολη χρήση on the go. Tο χαρακτηριστικό, το οποίο το κάνει μοναδικό στην κατηγορία είναι η ''Create Pad’’ επιφάνεια, όπως την ονομάζει η Lenovo, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πληκτρολόγιο ή σαν επιφάνεια σχεδιασμού ή ακόμα και σαν πραγματική επιφάνεια γραφής σε πραγματικό χαρτί, το οποίο παράλληλα σε πραγματικό χρόνο αντιγράφεται στην συσκευή σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά με την βοήθεια του ειδικού ''Real Pen’’, το οποίο είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει ακρίβεια.

Το Yoga Book εξοπλίζεται με οθόνη 10 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200 pixels, Intel Atom 5x CPU, 4Gb Ram, 64Gb αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD μνήμης, καθώς και κεραία LTE. Στα του λειτουργικού συστήματος το Yoga Book έρχεται με Windows 10 ή customized Android Marshmallow έκδοση, ενώ η μπαταρία του μεγέθους 8500mAh είναι ικανή να προσφέρει διάρκεια λειτουργίας έως 13 και 15 ώρες αντίστοιχα για το κάθε OS.

Τέλος, το Yoga Βook αναμένεται να γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο με τιμές στα $599 για την έκδοση με Windows 10 και $499 για την έκδοση με Android. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον σχεδιασμό της συσκευής, καθώς και να πάρετε μια πρώτη γεύση των ικανοτήτων του.