Γνωρίστε το νέο Lenovo Thinkpad X1 Yoga

Εξοπλισμένο με OLED οθόνη αφής
29 Αυγούστου 2016 20:30
Γνωρίστε το νέο Lenovo Thinkpad X1 Yoga

Η Lenovo κυκλοφόρησε το νέο Thinkpad X1 Yoga, εξοπλισμένο με οθόνη αφής 14 ιντσών τεχνολογίας OLED. Η ανάλυση του panel βρίσκεται στα 2560 x 1440 pixels, ενώ η εταιρία δίνει την δυνατότητα επιλογής και LCD panel για όσους το επιθυμούν.

Περνώντας στον σχεδιασμό του, η Lenovo χρησιμοποίησε premium ποιότητας υλικά για την κατασκευή του νέου Yoga, του οποίου το βάρος αγγίζει τα 1.27kg και το πάχος τα 1.7cm. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης έως 360 μοίρες, το οποίο είναι χαρακτηριστικό που φέρει η Yoga σειρά από τα πρώτα της μοντέλα, ώστε να χαρίζει στον χρήστη την εμπειρία tablet, όταν το επιθυμεί.

Τα "γρανάζια" του νέου Yoga γυρίζει ένας Intel Core i7 vPro CPU, σε συνδυασμό με 16Gb RAM και έναν 512Gb PCIe NVMe SSD. Η μπαταρία του είναι ικανή να προσφέρει λειτουργία μακριά από πρίζα έως και 11 ώρες, όπως δηλώνει η Lenovo. Όσον αφορά την συνδεσμολογία του υπάρχουν τρεις θύρες USB 3.0, μια HDMI, μια DisplayPort, ένα microSD card reader, ενώ υπάρχει και Fingerprint Reader για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τέλος, οι τιμές του νέου Thinkpad X1 Yoga ξεκινούν από τα $1682 για το μοντέλο με το OLED panel και $1400 για αυτό με το LCD.