Το Galaxy Note 7 θα πάρει Nougat μέχρι το Νοέμβριο

Επιβεβαιώνεται και η κυκλοφορία Note 7 με 6GB RAM
13 Αυγούστου 2016 07:40
Το Galaxy Note 7 θα πάρει Nougat μέχρι το Νοέμβριο

Η κυκλοφορία του Galaxy Note 7 λίγο πριν την κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης Android από την Google, αφήνει την πανίσχυρη ναυαρχίδα της Samsung με το Android 6.0.1 Marshmallow. Με το Android 7.0 Nougat να καταφθάνει μέσα στον Αύγουστο και την LG να ισχυρίζεται πως θα είναι η πρώτη εταιρία που θα παρουσιάσει μια μη-Nexus συσκευή (LG V20) με το νέο λογισμικό, η Samsung πρέπει να παρουσιάσει αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους Korea Times, ο επικεφαλής της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, αποκάλυψε πως η Android 7.0 αναβάθμιση στο Note 7 θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε πληροφόρηση για το νέο OS, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να δημιουργήσουμε μια σταθερή και χωρίς προβλήματα πλατφόρμα για τους χρήστες. Γι’ αυτό το λόγο προγραμματίζουμε αρκετά beta testings πριν οποιαδήποτε αναβάθμιση στο OS.

Η Samsung δεν είναι γνωστή για τις γρήγορες αναβαθμίσεις της, το σίγουρο όμως είναι πως τα Galaxy Note 7 και Galaxy S7 θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα πάρουν τη νέα αναβάθμιση Android.

Τέλος, οι φήμες για ένα βελτιωμένο Galaxy Note 7 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου επιβεβαιώνονται από την ίδια τη Samsung, αλλά το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Κίνας. Ωστόσο ο Koh Dong-jin άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μετέπειτα κυκλοφορίας της συσκευής και σε άλλες αγορές, χωρίς όμως να δίνει κάποιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του νέου “Pro” μοντέλου.

Είναι αλήθεια πως εξετάζουμε την κυκλοφορία της συσκευής με 128GB αποθηκευτικού χώρου στην Κίνα, επειδή οι κινεζικές εταιρίες έχουν επιθετικό marketing με υψηλής χωρητικότητας μνήμη… Θα δεχτούμε διαφορετικές απόψεις από διάφορες περιοχές και θα λάβουμε υπόψη αν αυτή η κίνηση απογοητεύσει του Κορεάτες καταναλωτές.