Τι να περιμένουμε από το iPhone 7

Χωρίς θύρα ακουστικών, με νέο home button, διπλή κάμερα
09 Αυγούστου 2016 07:21
Τι να περιμένουμε από το iPhone 7

Το αξιόπιστο ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg και ο ειδικός πάνω σε θέματα Apple, δημοσιογράφος Mark Gurman, συγκέντρωσαν όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε από το φετινό iPhone 7, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις φήμες που κυκλοφορούν για το νέο τηλέφωνο της Apple.

Μπορεί ο σχεδιασμός να παραμένει στο ύφος των iPhone 6 και 6s, αυτό δε σημαίνει όμως πως δε θα έρθουν αλλαγές με το iPhone 7. Η Apple κρατάει τη μεγάλη αισθητική αλλαγή για τον επόμενο χρόνο, όταν και το iPhone θα γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του. Πρώτη από όλες, αυτή που συζητιέται εδώ και μήνες, η απουσία θύρας ακουστικών, το γνωστό σε όλους audio jack. Πλέον η σύνδεση με τα ακουστικά θα γίνεται είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω της Lightning θύρας φόρτισης.

Στον τομέα της κάμερας, η πρωτοκαθεδρία της Apple έχει απειληθεί πρόσφατα, με πολλές εταιρίες να κλείνουν το κενό μεταξύ τους ή ακόμα και να προσπερνούν τον Αμερικανικό κολοσσό στις επιδόσεις σε φωτογραφία και video. Έτσι η Apple φέτος θα παρουσιάσει στο Plus μοντέλο διπλής κάμερας setup για “πιο φωτεινές φωτογραφίες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια”.

Τέλος, το iPhone 7 θα έχει ανανεωμένο home button, εμπνευσμένο από το Force Touch trackpad του MacBook. Αντί για ένα απλό πάτημα, το νέο home button θα επιτρέπει μια σειρά δονήσεων κάτω από την επιφάνεια, προσφέροντας νέες λειτουργίες.