Διαθέσιμη η νέα ΤΙΤΑΝ Χ της Nvidia με Pascal αρχιτεκτονική

Δημοσιεύθηκαν διάφορα benchmarks της νέας κάρτας
02 Αυγούστου 2016 20:14
Διαθέσιμη η νέα ΤΙΤΑΝ Χ της Nvidia με Pascal αρχιτεκτονική

Η Nvidia έκανε διαθέσιμη την νέα πανίσχυρη TITAN X που είναι βασισμένη στην Pascal αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα στον GP102 πυρήνα. Η τιμή της κάρτας αγγίζει τα $1200, η οποία είχε γίνει γνωστή κατά την ανακοίνωση της. Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις προδιαγραφές της, καθώς και να τις συγκρίνετε με αυτές των GTX 1080, GTX 1070 και GTX 1060.

Παράλληλα, μέσω του Γερμανικού Gamestar και του PCWorld, έφτασαν και τα πρώτα gaming benchmarks της TITAN X, τα οποία έγιναν σε 4K και 5K αναλύσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της κάρτας, ενώ υπάρχουν και αποτελέσματα άλλων καρτών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέτρο σύγκρισης.

Επίσης, από πηγή του VideoCardz, έφτασαν στην δημοσιότητα και αποτελέσματα του 3DMark, τα οποία ίσως δείχνουν τον λόγο που δεν υπάρχει SLI υποστήριξη στην GTX 1060, αφού πιθανότατα η τελευταία θα πετύχαινε τα ίδια νούμερα με μια ΤΙΤΑΝ Χ, δαπανώντας 2.4 φορές λιγότερα χρήματα. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι παρούσες συγκρίσεις πρέπει να ληφθούν υπόψιν με επιφύλαξη, μιας και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι να φτάσει στα χέρια των χρηστών η νέα GPU, οπότε και θα δούμε τις πραγματικές ικανότητες της.