Ανακοινώθηκε επίσημα το BlackBerry DTEK50

Το δεύτερο και πιο ασφαλές Android smartphone της εταιρίας
27 Ιουλίου 2016 09:08
Ανακοινώθηκε επίσημα το BlackBerry DTEK50

Χθες η BlackBerry ανακοίνωσε επίσημα το δεύτερο κατά σειρά Android smartphone της, το οποίο ακούει στο όνομα BlackBerry DTEK50. Το νέο Android smartphone της καναδικής εταιρίας έχει δανειστεί το σώμα του Alcatel Idol 4, το οποίο γνωρίσαμε στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Τώρα, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αυτό έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 617, 3GB RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, 13MP κύρια κάμερα με PDAF και LED φλας, 8MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2.610mAh.

Επίσης, το BlackBerry DTEK50 τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow, ενώ η εταιρία έχει προσθέσει σε αυτό δικές της εφαρμογές, όπως BlackBerry Hub, BlackBerry Keyboard και DTEK. Η τελευταία εφαρμογή παρακολουθεί τη συνολική αξιολόγηση της ασφάλειας της συσκευής και δίνει προτάσεις για τη βελτίωσή της. Σύμφωνα με την εταιρία, χάρις σε αυτήν, το BlackBerry DTEK50 είναι το πιο ασφαλές Android smartphone στον κόσμο.

Τέλος, οι προ-παραγγελίες της νέας συσκευής έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της BlackBerry στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στις Κάτω Χώρες. Η τιμή αυτής κυμαίνεται στα $299 USD, $429 CDN, €339 και £275, ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν στις 8 Αυγούστου.