Οι τέσσερις GTX 1060 της Gigabyte

Ανοίγει τα χαρτιά της η εταιρία
20 Ιουλίου 2016 14:27
Οι τέσσερις GTX 1060 της Gigabyte

Ομοίως με την ASUS και η Gigabyte αποκάλυψε τις προτάσεις της για την GTX 1060 της Nvidia. Η εταιρία θα φέρει στην αγορά τέσσερα μοντέλα, με την GTX 1060 G1 Gaming να είναι η καλύτερη εξ’ αυτών. Πρόκειται για μια overclocked κάρτα, η οποία μάλιστα φέρει αναβαθμισμένο 6+1 power phase design σε σχέση με το 3+1 σύστημα της Founder’s Edition. Πιο συγκεκριμένα, το ρολόι του πυρήνα της είναι ανεβασμένο κατά 114MHz. Η κάρτα ψύχεται από δύο ανεμιστήρες που σταματούν όταν η λειτουργία τους δεν είναι απαραίτητη και φέρει το RGB Spectrum σύστημα φωτισμού της εταιρίας.

Η δεύτερη GTX 1060 της Gigabyte είναι η GTX 1060 D5 6G, η οποία θα είναι μια οικονομικότερη πρόταση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα θα έρχεται με ένα ήπιο overclock 25MHz και δεν θα διαθέτει το αναβαθμισμένο power phase design. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, όπως ο RGB φωτισμός παραμένουν ίδια.

Παράλληλα, υπάρχουν και δύο ακόμα μοντέλα για τα οποία δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, πέρα από λίγες λεπτομέρειες. Πρόκειται για την GTX 1060 Windforce OC που θα έχει μικρότερη ψήκτρα, χωρίς RGB φωτισμό και θα έρχεται με κάποιο overclock και την GTX 1060 Mini ITX OC που προορίζεται για συνθέσεις με περιορισμένο χώρο.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τις τιμές καμίας εκ των τεσσάρων καρτών. Τέλος, ακολουθούν φωτογραφίες και από όλα τα μοντέλα.