Το "Planet of the Apps" είναι το νέο reality show της Apple

Αφιερωμένο στους developers
14 Ιουλίου 2016 14:26
Το

Η Apple καλεί 100 από τους πιο ταλαντούχος δημιουργούς εφαρμογών για να συμμετέχουν στο πρώτο reality show της εταιρίας. Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες για τη δομή του show, αλλά το Planet of the Apps όπως αποκαλείται, θα αποτελέσει “μια πλατφόρμα εκτόξευσης για εξαιρετικούς developers”.

Σε δήλωσή του στο 9to5Mac, ο CEO της εταιρίας παραγωγής του show δήλωσε πως “υπάρχουν πάνω από 2 εκατομμύρια εφαρμογές στο App Store, με νέα apps να γίνονται διαθέσιμα κάθε μέρα. Το Planet of the Apps θα δώσει στους δημιουργούς την ευκαιρία να αναδειχθούν και να μοιραστούν τις ιδέες τους με τον κόσμο. Είναι μια εντυπωσιακή μορφή που ασχολείται με αυτό που κινεί σήμερα τον κόσμο. Ανυπομονούμε να δούμε τις συγκλονιστικές ιδέες που θα αναδειχθούν μέσα από το show να αναπτύσσονται σε βιώσιμες επιχειρήσεις”.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 26 Αυγούστου και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο Los Angeles στις αρχές του 2017. Το Planet of the Apps θα είναι διαθέσιμο από τις πλατφόρμες της Apple (Apple TV, iTunes κλπ.), ενώ παραμένει άγνωστο αν θα διατεθεί από παραδοσιακά μέσα, όπως τηλεόραση ή συνδρομητικά δίκτυα.