Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy J2 (2016)

Έρχεται με το νέο σύστημα ειδοποιήσεων Smart Glow
08 Ιουλίου 2016 11:20
Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy J2 (2016)

Σήμερα η Samsung επισημοποίησε μια νέα entry-level συσκευή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στην Ινδία. Η νέα συσκευή δεν είναι άλλη από το Galaxy J2 (2016). Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung, αυτό έρχεται με οθόνη Super AMOLED 5 ιντσών ανάλυσης 720p, επεξεργαστή quad-core στα 1.5GHz, 1.5GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, 8MP κύρια κάμερα, 5MP εμπρόσθια κάμερα και μπαταρία 2.600mAh, ενώ τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το νέο σύστημα ειδοποιήσεων Smart Glow, όπως το ονομάζει η Samsung. Αυτό επιτρέπει τη χρήση ενός χρωμοκωδικού για τις επαφές, τις εφαρμογές και τις ειδοποιήσεις, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται, χωρίς να κοιτάξει καν την οθόνη. Επίσης, η συσκευή διαθέτει τεχνολογία Turbo Speed (TST), η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο αριθμό πόρων για να ολοκληρωθεί μια εργασία ταχύτερα. Η Samsung ισχυρίζεται ότι με αυτή την τεχνολογία, οι εφαρμογές φορτώνουν έως και 40% πιο γρήγορα σε σύγκριση με συσκευές που διαθέτουν διπλάσια μνήμη RAM.

Τέλος, το Galaxy J2 (2016) θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα και θα κοστίζει περίπου $145. Η διάθεσή του στην αγορά της Ινδίας ξεκινάει την επόμενη βδομάδα.