Ετοιμάζει τρία νέα Android τηλέφωνα η BlackBerry

Έρχονται τα Neon, Argon και Mercury
07 Ιουλίου 2016 08:11
Ετοιμάζει τρία νέα Android τηλέφωνα η BlackBerry

Μπορεί οι πωλήσεις του BlackBerry Priv να ήταν απογοητευτικές, η εταιρία όμως δεν παρατάει το Android και σκοπεύει να φέρει στην αγορά τρεις ακόμα Android συσκευές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και εύρος τιμών, με κωδικές ονομασίες Neon, Argon και Mercury.

Το πρώτο που αναμένουμε θα είναι το Neon και θα απευθύνεται στη low-mid κατηγορία με οθόνη 5.2 ιντσών χωρίς το φυσικό πληκτρολόγιο που μας έχει συνηθίσει η BlackBerry. Η οθόνη θα έχει ανάλυση 1080p και στο εσωτερικό θα βρούμε το Snapdragon 617 με 3GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 2.610mAh με QuickCharge 2.0 και κάμερες 13MP και 8MP πίσω και εμπρός αντίστοιχα. Αναμένεται με αδιευκρίνιστη "ανταγωνιστική" τιμή μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου.

Το επόμενο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το Argon κάπου στον Οκτώβριο και θα είναι η πιο "δυνατή" από τις τρεις συσκευές. Θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών QHD ανάλυσης, ενώ στο εσωτερικό του θα βρούμε το Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3.000mAh με υποστήριξη QuickCharge 3.0, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C. Η κεντρική κάμερα θα διαθέτει 21MP και η εμπρόσθια 8MP.

Τέλος, βρίσκουμε το Mercury με χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας στο πρώτο τρίμηνο του 2017, το οποίο θα διαθέτει το φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο της BlackBerry, μόνο που σε αντίθεση με το Priv, αυτό θα είναι πάντα ορατό σαν το BlackBerry Passport. Η οθόνη θα είναι 4.5 ιντσών FHD ανάλυσης με ελαφρώς τετραγωνισμένη οθόνη αναλογίας 3:2. Εσωτερικά θα βρούμε το Snapdragon 625 με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία θα φτάνει τα 3.400mAh ενώ η οπίσθια και εμπρόσθια κάμερα θα είναι 18MP και 8MP αντίστοιχα.