Αυτά είναι τα Moto Z Play, Pro Camera Mod και Adventure Mod

Θα ανακοινωθούν σύντομα από τη Lenovo
10 Ιουνίου 2016 18:44
Αυτά είναι τα Moto Z Play, Pro Camera Mod και Adventure Mod

Όπως θα γνωρίζετε, χθες ήταν η μεγάλη μέρα της Lenovo όπου κατά τη διάρκεια του Tech World ανακοίνωσε επίσημα τις νέες της ναυαρχίδες που δεν είναι άλλες από τα Moto Z και Moto Z Force. Πέρα όμως από αυτές τις δύο συσκευές, η εταιρία ανακοίνωσε και τα MotoMods τα οποία επεκτείνουν τη λειτουργικότητα των Moto Z και Moto Z Force. Ωστόσο, η Lenovo παρέλειψε να ανακοινώσει το τρίτο μέλος της οικογένειας Moto Z. Αναφερόμαστε στο Moto Z Play (αλλιώς Vertex), το οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει το Moto X Play.

Το Moto Z Play γνωρίζουμε ότι θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Moto Z, αλλά θα διαφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν, το Moto Z Play θα έρθει με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 625, 2GB RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 16MP και εμπρόσθια στα 5MP. Ακόμη, θα έχει μπαταρία 3.600mAh και πάχος μόλις 5.9mm.

Επίσης, η Lenovo ετοιμάζει δύο επιπλέον MotoMods τα οποία πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν μαζί με το Moto Z Play. Πρόκειται για τα Pro Camera Mod και Adventure Mod. Το πρώτο θα ενσωματώνει μία φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ 10x, διάφραγμα f/3.4-5.6 και Xenon φλας, ενώ το δεύτερο θα στεγανοποιεί πλήρως τη συσκευή.