Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S7 Active

Αποκλειστικά και μόνο για την AT&T
06 Ιουνίου 2016 16:42
Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S7 Active

Οι Samsung και AT&T ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα το Galaxy S7 Active. Η εν λόγω συσκευή φέρει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το Galaxy S7, με τη διαφορά ότι αυτή διαθέτει ενισχυμένο κέλυφος καθιστώντας την αρκετά ανθεκτική σε πτώσεις.

Το Galaxy S7 Active λοιπόν έρχεται με οθόνη Super AMOLED 5,1 ιντσών ανάλυσης 1440p, η οποία σύμφωνα με την εταιρία είναι shatter-resistant. Στο εσωτερικό του βρίσκεται το Snapdragon 820 chipset, μαζί με 4GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερά του είναι η γνωστή Dual-Pixel των 12MP με f/1.7 και LED φλας, ενώ η εμπρόσθια κάμερά του είναι στα 5MP με f/1.7. Διαθέτει πιστοποίηση IP68, αισθητήρα καρδιακών παλμών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC, ενώ υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και ασύρματη φόρτιση. Επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης και τρέχει το Android 6.0.1 Marshmallow.

Τέλος, το Galaxy S7 Active θα είναι διαθέσιμο σε Sandy Gold, Camo Green και Titanium Gray αποχρώσεις, ενώ σύμφωνα με την AT&T οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου με τη τιμή αυτού να φτάνει τα $800.