Αυτό είναι το επερχόμενο OnePlus 3

Σύμφωνα με τον Evan Blass
17 Μαΐου 2016 09:37
Αυτό είναι το επερχόμενο OnePlus 3

Πριν μερικές ημέρες είχαν διαρρεύσει μέσω του Weibo ορισμένες εικόνες που απεικόνιζαν το επερχόμενο OnePlus 3. Αν και δεν φαινόταν ξεκάθαρα πως πρόκειται για τη νέα συσκευή της OnePlus, μία νέα εικόνα κυκλοφόρησε πρόσφατα, επιβεβαιώνοντας τη τελική μορφή της συσκευής.

Από την εικόνα βλέπουμε ότι το OnePlus 3 θα διαθέτει μεταλλική unibody κατασκευή, η οποία θυμίζει αρκετά συσκευές άλλων κατασκευαστών. Σύμφωνα με τον Evan Blass, η νέα συσκευή πέρα από το μεταλλικό σώμα θα διαθέτει AMOLED οθόνη και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh. Επίσης, διακρίνουμε ότι στη πίσω πλευρά υπάρχει ένα μικρό υπερύψωμα στο σημείο της κάμερας, το οποίο βλέπουμε συχνά σε συσκευές διάφορων κατασκευαστών τελευταία και το οποίο υποδηλώνει πως το OnePlus 3 θα διαθέτει ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος αισθητήρα από τον προκάτοχό του.

Τέλος, για να ανακεφαλαιώσουμε, να πούμε ότι τα μέχρι πρότινος στοιχεία δείχνουν πως το OnePlus 3 θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 820, 4GB/6GB RAM, 32GB/64GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 16MP, εμπρόσθια κάμερα στα 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θύρα USB Type-C.

Πώς σας φαίνεται εσάς; Πείτε μας στα σχόλια.