Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των δύο νέων Moto X συσκευών

Θα έρθουν με ένα αρθρωτό σύστημα
10 Μαΐου 2016 17:48
Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά των δύο νέων Moto X συσκευών

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν διαρρεύσει κάποιες εικόνες που απεικόνιζαν το νέο Moto X. Αν και μέχρι πρότινος δεν έδειχναν αξιόπιστες, μια νέα διαρροή άλλαξε τα δεδομένα, επιβεβαιώνοντάς τες. Έτσι, μαζί με την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των εικόνων, ήρθαν στο φως και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά. Πρώτα από όλα, σύμφωνα με τη πηγή, πρόκειται να δούμε δύο νέες Moto X συσκευές και όχι μία, όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Η μία συσκευή φέρει την κωδική ονομασία Vector Thin και η άλλη την κωδική ονομασία Vertex.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η πρώτη συσκευή θα έρθει με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών ανάλυσης 1440p, επεξεργαστή Snapdragon 820 στα 2GHz, 3GB ή 4GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 13MP με OIS και laser auto focus, αλλά και με μπαταρία χωρητικότητας 2.600mAh. Επιπλέον, όπως υποδηλώνει και η κωδική ονομασία, αυτή θα έχει πάχος μόλις 5,2mm.

Από την άλλη, η δεύτερη συσκευή θα έρθει με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 625 στα 2.4GHz, 2GB/3GB RAM, 16GB/32GB αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 16MP με PDAF και laser auto focus, αλλά και με μπαταρία χωρητικότητας 3.500mAh. Επιπλέον, θα έχει πάχος μόλις 7mm.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, και οι δύο συσκευές θα έρθουν με ένα αρθρωτό σύστημα, στο οποίο θα μπορούν να προστεθούν μέσω μαγνητικής σύνδεσης διάφορα αξεσουάρ, είτε της ίδιας της εταιρίας, είτε από τρίτους κατασκευαστές. Αυτά τα αξεσουάρ, η εταιρία τα ονομάζει "Amps" και θα συνδέονται με τη συσκευή μέσω των μεταλλικών ακίδων που βρίσκονται στην πλάτη των νέων Moto X.

Τέλος, λέγεται ότι κατά την επίσημη παρουσίαση, που πιθανόν να γίνει στις 9 Ιουνίου, θα δούμε και μερικά από τα Amps αξεσουάρ.