Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νέων καρτών γραφικών της Nvidia

Παρουσιάζονται οι νέες GeForce 1000 σε λίγες ημέρες;
03 Μαΐου 2016 16:39
Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νέων καρτών γραφικών της Nvidia

Η Nvidia έχει ήδη ξεκινήσει την εκστρατεία προώθησης για την νέα σειρά των καρτών γραφικών της, GeForce 1000. Αυτή την φορά η εταιρία διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο, αφού αρκετοί reviewers δέχτηκαν κάποιους μυστηριώδης χαρτοφύλακες, που δεν αποκάλυπταν ότι προέρχονται από την ίδια την Nvidia. Παράλληλα, στο εσωτερικό τους δεν περιείχαν κάποια πρόσκληση, αλλά μερικούς γρίφους. Για την επίλυσή τους έπρεπε να συνεργαστούν όλοι οι παραλήπτες, συνδέοντας όλα τα κομμάτια του puzzle, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα χρονόμετρο με αντίστροφή μέτρηση, που λήγει την Παρασκευή 6 Απριλίου.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το εν λόγω χρονόμετρο. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η εταιρία θα παρουσιάσει τις νέες κάρτες γραφικών της Pascal αρχιτεκτονικής αυτή την Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα νέα στοιχεία συμφωνούν με παλαιότερες φήμες, που ακούμε τόσο καιρό για το Nvidia Editor’s Day και την ανακοίνωση των GTX 1080 και GTX 1070 στο εν λόγω event.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο, το οποίο αναλύει το πώς κατάφεραν οι παραλήπτες να συνδέσουν τα κομμάτια του puzzle και να εμφανίσουν την αντίστροφη μέτρηση, η οποία κρυβόταν πίσω από την όλη κίνηση της εταιρίας.